Bursaspor'un şampiyonluk sevincine Edremitliler de katıldı

Bursaspor'un Turkcell Süper Ligi'ni şampiyon olarak tamamlamasının ardından, Edremit'te Bursaspor adına Galatasaraylı, Beşiktaşlı ve Trabzonsporlu tar

Bursaspor'un Turkcell Süper Ligi'ni şampiyon olarak tamamlamasının ardından, Edremit'te Bursaspor adına Galatasaraylı, Beşiktaşlı ve Trabzonsporlu taraftarlar sevinç gösterileri yaptı.

Cumhuriyet meydanında toplanan Galatasaraylı, Beşiktaşlı ve Trabzonsporlu taraftarlar Edremit'te Bursaspor'un şampiyonluğunu kutladı. Edremit'te çok az sayıda Bursasporlu taraftarların olması nedeniyle Cumhuriyet Meydanı'nı bordo mavili, sarı kırmızılı ve siyah beyazlı taraftarlar doldurdu. Taraftarlar sloganlar atarak Bursa'yı alkışladı. Sevinç gösterilerine bazı Fenerbahçeli taraftarlar da katılarak centilmenlik gösterisi yaptı.

Caddelerde bazı araçlarda korna çalarak sevinç gösterilerine ortak olurken, bazı taraftarlar da cadde üzerinde araçlarda çalan müzik eşliğinde kolbastı oynadı.

Fenerbahçeli bir küçük taraftar ile yine başka bir takımın aynı yaştaki taraftarı arasında bir tartışma yaşandı. Tartışma, kavgaya dönüşmeden çevredekiler tarafından yatıştırıldı. Sevinç gösterileri gece boyunca devam etti.