(a) Milli Futbol Takımı Aday Kadrosu İstanbul'da Toplanacak

-(A) MİLLİ FUTBOL TAKIMI ADAY KADROSU İSTANBUL'DA TOPLANACAK -MİLLİLER, 19 MAYIS ÇARŞAMBA GÜNÜ ABD'YE GİDECEK -ABD'DE KAMP ÇALIŞMALARI YAPACAK MİLLİ

 

- ( A ) MİLLİ FUTBOL TAKIMI ADAY KADROSU İSTANBUL ' DA TOPLANACAK

-MİLLİLER , 19 MAYIS ÇARŞAMBA GÜNÜ ABD ' YE GİDECEK

-ABD ' DE KAMP ÇALIŞMALARI YAPACAK MİLLİ TAKIM , ÇEK CUMHURİYETİ ,

KUZEY İRLANDA VE ABD İLE 3 HAZIRLIK MAÇI YAPACAK

İSTANBUL ( A . A ) - 17 . 05 . 2010 - ( A ) Milli Futbol Takımı ' nın ABD kampının aday kadrosu , yarın İstanbul ' da toplanacak .

19-31 Mayıs tarihleri arasında ABD ' de kamp çalışmaları yapacak ( A ) Milli Takım , burada Çek Cumhuriyeti , Kuzey İrlanda ve ABD ile hazırlık maçları oynayacak .

( A ) Milli Takım aday kadrosu , yarın saat 19 . 30 ' dan itibaren İstanbul Swissotel ' de toplanmaya başlayacak . 19 Mayıs Çarşamba günü saat 10 . 00 ' da New York ' a hareket edecek milli takım kafilesi , yerel saatle 13 . 30 ' da New York ' a ulaşacak . Buradan New Jersey ' e geçecek kafile , W Hoboken Hotel ' de konaklayacak .

( A ) Milli Takım teknik ekibi ve bazı oyuncular , 20 Mayıs Perşembe günü Türkiye ' nin New York Başkonsolosluğu ' nun kendileri onuruna vereceği resepsiyona katılacak . 23 Mayıs Pazar günü feribotla Manhattan ' a geçerek New York ' ta saat 13 . 00 ' de başlayacak Türk Günü Yürüyüşü ' ne katılacak milli takım , bu etkinliğin ardından basın mensuplarının da yer alacağı bir tekne gezisi yapacak .

Milli takım , 25 Mayıs Salı günü ise otobüsle New Jersey ' den Connecticut ' a hareket edecek ve Hartford ' da bulunan Connecticut Crown Plaza Hotel ' e yerleşecek . Ertesi gün uçakla Philadelphia ' ya geçecek ( A ) Milli Takım kafilesi , kamp çalışmalarının son bölümünü burada yapacak .

Milliler , 29 Mayıs ' ta yapacağı hazırlık maçının ardından 31 Mayıs Pazartesi günü İstanbul ' a dönecek .

-ÜÇ HAZIRLIK MAÇI YAPACAK-

( A ) Milli Takım , ABD ' deki kamp çalışmaları sırasında 3 de hazırlık maçı oynayacak .

İlk hazırlık maçını 22 Mayıs Cumartesi günü New Jersey ' de Red Bull Arena ' da Çek Cumhuriyeti ile oynayacak milliler , 26 Mayıs Çarşamba günü Connecticut ' da Veterans Stadı ' nda Kuzey İrlanda ile , 29 Mayıs Cumartesi günü de Philadelphia ' da Lincoln Financial Field ' da ABD ile karşı karşıya gelecek .

-OKAN BURUK VE EMRE AŞIK MİLLİ FORMAYA VEDA EDECEK-

Milli takımın ABD ' de gerçekleştireceği kampla futbol hayatlarını sezon sonunda tamamlayacak Emre Aşık ve Okan Buruk , milli formayı son kez giyecekler .

Ay-yıldızlı formayı değişik kategorilerde toplam 148 kez giyen Okan Buruk ve Emre Aşık , ABD kampında oynanacak Çek Cumhuriyeti maçıyla Türk Milli Takımı ' na veda edecekler .

-ADAY KADRO-

Teknik direktör Guus Hiddink tarafından belirlenen aday kadroda şu oyuncular bulunuyor :

Kaleciler : Volkan Demirel ( Fenerbahçe ) , Onur Recep Kıvrak ( Trabzonspor ) , Sinan Bolat ( Standard Liege )

Savunma Oyuncuları : Sabri Sarıoğlu , Emre Aşık ( Jübile ) , Gökhan Zan , Emre Güngör , Servet Çetin , Caner Erkin ( Galatasaray ) , Mehmet Topuz ( Fenerbahçe ) , İbrahim Toraman , İsmail Köybaşı ( Beşiktaş ) , Ceyhun Gülselam ( Trabzonspor ) , Çağlar Birinci ( Denizlispor )

Orta Saha Oyuncuları : Hamit Altıntop ( Bayern Münih ) , Kazım Kazım ( Toulouse ) , Volkan Şen , Ozan İpek ( Bursaspor ) , Mehmet Topal , Arda Turan ( Galatasaray ) , Okan Buruk ( İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Jübile ) , Emre Belözoğlu , Selçuk Şahin ( Fenerbahçe ) , Necip Uysal ( Beşiktaş ) , Nuri Şahin ( Borussia Dortmund ) , Selçuk İnan ( Trabzonspor ) , Sezer Öztürk ( Eskişehirspor )

Forvet Oyuncuları : Turgay Bahadır ( Bursaspor ) , Tuncay Şanlı ( Stoke City ) , Semih Şentürk ( Fenerbahçe ) , Halil Altıntop ( Eintracht Frankfurt ) , Sercan Yıldırım ( Bursaspor ) , Nihat Kahveci ( Beşiktaş )

Bu arada , Almanya ' nın Bayern Münih takımında forma giyen Hamit Altıntop , takımının 22 Mayıs Cumartesi günü UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde yapacağı maç nedeniyle ( A ) Milli Takım kampına 23 Mayıs Pazar günü katılacak .

Mehmet Aurelio da forma giydiği İspanya ' nın Real Betis takımının lig maçları devam ettiği için kampa katılmayacak .

( BÜL-SSG )

17 . 05 . 2010 13 : 13 : 49