Bursaspor-beşiktaş Maçından Notlar

-BURSASPOR-BEŞİKTAŞ MAÇINDAN NOTLAR -KARŞILAŞMA ÖNCESİ YEŞİL-BEYAZLI TARAFTARLAR, TRİBÜNLERDE BİRBİRİNDEN İLGİNÇ PANKARTLAR AÇTI -YEDEK KULÜBESİNİN ÖN

Bursaspor-beşiktaş Maçından Notlar
 

-BURSASPOR-BEŞİKTAŞ MAÇINDAN NOTLAR

-KARŞILAŞMA ÖNCESİ YEŞİL-BEYAZLI TARAFTARLAR ,

TRİBÜNLERDE BİRBİRİNDEN İLGİNÇ PANKARTLAR AÇTI

-YEDEK KULÜBESİNİN ÖNÜNDE , TEKNİK DİREKTÖR SAĞLAM

VE TÜM TAKIM KENETLENEREK , ' GALİBİYET YEMİNİ ' ETTİ

BURSA ( A . A ) - 16 . 05 . 2010 - Bursaspor ' un Beşiktaş ile oynadığı maç öncesi , yeşil-beyazlı taraftarlar tribünlerde birbirinden ilginç pankartlar açtı .

Özellikle ' Teksas ' taraftar grubunun bulunduğu kapalı kale arkası tribününde açılan 4 pankart , tüm taraftarlarca uzun süre alkışlandı .

' Öyle mutluyuz ki bu sene şampiyonluğun canı cehenneme ' , Ertuğrul Sağlam ' ın at üzerinde Fatih Sultan Mehmet , Bursasporlu futbolcuların da yeniçeri olarak resmedildiği ' Bekle bizi Avrupa , helal olsun çocuklar ' , ' Seni şampiyon olasın diye sevmedim ' ve ' Şampiyonluk güzel ve masum demek ; tıpkı annem gibi ' yazılı pankartlar büyük alkış aldı . Bu sırada tribünlerden ' Teslim ol İstanbul ' tezahüratları yükseldi .

Maraton tribünde de sarı-kırmızı , sarı-lacivert , siyah-beyaz ve bordo-mavi renklerde , ' Kupalara tapsaydık Bursasporlu olmazdık ' , Bursa ' daki tüm ilçelerin isminin yazılı olduğu , sonunda da ' Şükranlarımızı borç biliyoruz ' yazılı pankart yer aldı .

Maç öncesi kapalı kale arkası tribünde dev boyutlarda Bursaspor bayrağı asılırken , açık kale arkası bölümde , iki aydınlatma direğine de Bursaspor bayrağı asıldığı gözlendi .

-FUTBOLCULARDAN GALİBİYET SÖZÜ-

Bursasporlu futbolcular maç öncesi aralarında galibiyet sözü verdi . Açılış töreninin ardından yedek kulübesinin önünde toplanan futbolcular , Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ve yedek futbolcularla birlikte daire oluşturup ' Galibiyet yemini ' etti .

-SAĞLAM ' DAN HOŞ GELDİN-

Ertuğrul Sağlam , seremoni öncesi Beşiktaş ' ın bulunduğu yedek kulübesine giderek , Mustafa Denizli ' ye ' Hoş geldin ' deyip , başarılar diledi .

Başta kaleci Rüştü olmak üzere Beşiktaşlı futbolcular da Ertuğrul Sağlam ile maç öncesi hasret giderdi .

-BEŞİKTAŞ ' TA 10 EKSİK-

Beşiktaş Bursa ' daki zorlu karşılaşmaya 10 önemli futbolcusundan yoksun çıktı .

Bursa ' ya 16 futbolcuyla gelen Beşiktaş ' ta Teknik Direktör Mustafa Denizli , genç Necip Uysal ' a ilk 11 ' de şans verdi .

-BURSASPOR ' DA 4 EKSİK-

Bursaspor da bu karşılaşmaya önemli oyuncularından yoksun çıktı .

Kart cezalısı Volkan Şen ile sezon başında Beşiktaş ' tan kiralanan Zapotocny , iki kulüp arasında yapılan anlaşma gereği bugünkü maçta forma giyemedi . Hafta içinde yapılan antrenmanda sakatlanan Hüseyin Çimşir ve Kirita da 18 kişilik kadroda yer almadı .

( DAT-EMR-HLK-MTE )

16 . 05 . 2010 20 : 38 : 07