Sinemanın Kalbi Tivibu'da Atıyor

Tivibu üyeleri, mevcut paketlere ek olarak sunulan “FilmClub”, “FilmClub2” ve “Club1001” ile beyazperdenin en iyilerini izleyerek doyasıya sinema keyfinin tadına varıyor

Sinemanın Kalbi Tivibu'da Atıyor
Kişisel eğlencede zaman ve mekân sınırlarını ortadan kaldıran Tivibu, her geçen gün gelişen içeriğine bir yenisini daha ekliyor! Tivibu üyeleri, mevcut paketlere ek olarak sunulan ve 1 Temmuz tarihine kadar ücretsiz olan “FilmClub”, “FilmClub2” ve “Club1001” sinema kanalları ile beyazperdenin en iyilerini izleme fırsatı elde ediyor .

Farklı talepleri karşılamayı amaçlayan ve televizyon keyfine bambaşka bir boyut kazandıran Tivibu, yeni FilmClub kanallarıyla, nefes kesen Hollywood aksiyonlarını, hem küçükler hem de büyükler için en eğlenceli animasyonları, dünyanın dört bir yanından korku filmlerini ve Uzak Doğu sinemasının sıra dışı yapımlarını üyelerine getiriyor.

Indiana Jones serisinden Wanted’a, Kung Fu Panda’dan Monsters vs Aliens’a, Funny Games’ten Paranormal Activity’ye, Sukiyaki Western Django’dan Ong Bak serisine kadar son yılların en beğenilen yapımları, FilmClub’ın zengin içeriğinde yer alıyor. Ayrıca Kanal-İ-zasyon gibi Türk sinemasının başarılı örnekleri de yine FilmClub’da olacak.

FilmClub2 ise FilmClub’da gösterilen filmleri, yaklaşık iki saat sonra tekrar yayınlanıyor ve izleyiciler filmleri kaçırmıyor. Böylece izleyicilere aynı anda iki farklı film seçeneği sunuluyor.

Club1001’de de mutlaka görülmesi gereken 1001 filme yer veriliyor. Heat, Last Temptation of Christ, Trainspotting gibi yakın döneme damgasını vurmuş modern klasikler, usta yönetmenlerden unutulmaz filmler, Oscar’lı yapımlar; The Wind That Shakes the Barley, Ricky, Gomorra gibi dünya sinemasının seçkin ve ödüllü dramları bu kanalda yer alıyor.

Tivibu:

Arayüz yazılımları Türk Telekom Grup Şirketi Argela tarafından geliştirilen Tivibu, bugün 75 ayrı kanalda yer alan tüm dizi, program, haber ve içerikleri yayın akışıyla aynı anda, yani; canlı olarak izleme imkânı sunuyor. Tekrar-İzle, Durdur-İzle, Geri Al-İzle gibi özelliklerin yanı sıra, zengin ve farklı içerikleri Seç-İzle ve Kirala-İzle ile sunan Tivibu, her geçen gün artan bir ilgiyle karşılanıyor.

Tivibu, TV ve sinema izleme deneyimini zaman ve mekândan bağımsız olarak kullanıcılarına sunuyor. Devamlı olarak yeni içeriklerin eklendiği, yaşayan ve sürekli gelişen bir platform olan Tivibu ile ortalama bir dizüstü bilgisayar son sistem ileri bir televizyon makinesi halini alıyor. Tivibu ile evde, ofiste, mutfakta, tatilde, parkta kısacası her yerde; film, belgesel, spor karşılaşmaları, haber, yarışma, dizi, eğlence programı gibi birçok farklı içerik, “kaçırdım”, “geç kaldım”, “yarım bıraktım” derdi olmadan seyredilebiliyor.

VeTeknoloji