Milletvekili Erdoğan'dan Sanayicilere Övgü
AK Parti Gaziantep milletvekili Mehmet Erdoğan, Gaziantep'in başarılarından övgüyle bahsedildiğini söyledi.

Gaziantep Serbest Bölgesi'nin kurulduğu dönemde başta Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu ve diğer sanayicilerin büyük bir gayret gösterdiğine dikkat çeken Erdoğan, "Sizinle her platformda çalışırız. Bugüne kadar şu eksiklik var, kriz var demediniz, çalıştınız. Halen ortaklıklarınız devam ediyor. Serbest bölgemizin daha da gelişmesi için elimizden geleni yapmaya hazırız" diye konuştu.
Erdoğan, ekonomik kriz sebebiyle Türkiye ihracatının yüzde 30 gerilediğini ancak Gaziantep'te bir gerileme yaşanmadığını ifade ederek, "OSB'ye yaptığımız ziyaretlerde enerji tüketiminin ve istihdamın arttığını görüyoruz. OSB'de 5. bölgenin çalışmaları sürüyor. Ben milletvekili seçildikten sonra sanayiden çekildim. Şimdi bu gelişmeleri görünce içimdeki kıvılcım artıyor. Sanayiciliğin verdiği ruh insanı bırakmıyor. İçimden tekrar sanayiye dönüp, istihdam sağlamak geçiyor" şeklinde konuştu.
Erdoğan, OSB girişine köprülü alt geçit yapılacağı müjdesini de vererek bu konudaki çalışmaların devam ettiğini sözlerine ekledi.
