Galatasaray'ın Brezilyalısı Jo, ülkesine kaçtı

Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcusu Jo, yarın oynanacak Gençlerbirliği maçını beklemeden ülkesine gitti. Sezon ortasında İngiltere'nin Manchester City kulübünden büyük ...



Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcusu Jo, yarın oynanacak Gençlerbirliği maçını beklemeden ülkesine gitti.

Sezon ortasında İngiltere'nin Manchester City kulübünden büyük umutlarla kiralanan Sambacı, gece hayatı yüzünden Sarı-Kırmızılı ekipte sorunlar yaşadı. Galatasaray'ın bonservisini almayı düşünmediği Jo, dün yönetime haber vermeden ülkesinin yolunu tuttu. Teknik Direktör Frank Rijkaard, Milan Baros'un sakatlığında G.Birliği karşısında Jo'ya hücumda görev verecekti. Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda toplam 15 maçta forma giyen Jo, sadece 3 gole imza attı.
Jo'nun izinsiz olarak ülkesine gitmesi, yönetimin tepkisine yol açtı. Galatasaray Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin, Jo'nun durumunun değerlendirileceğini ifade ederek, "Bu futbolcu ile ilgili olarak gereği yapılacak. Her türlü yasal hakkımızı kullanacağız." şeklinde konuştu.
Bu arada Gençlerbirliği maçı öncesinde sakat, cezalı ve ülkesine giden futbolcular sebebiyle çalışmalarını eksik bir kadroyla sürdüren Galatasaray'da, Rijkaard'ın planları bozuldu. Keita ve Kewell'ın sakatlıkları yüzünden izin alarak ülkelerine gitmelerinin yanı sıra Neill, Ayhan, Baros, Elano, Hakan ve Serkan'ın sorunları devam ediyor. Hollandalı teknik adam Frank Rijkaard'ın isteği üzerine sezonun büyük bir bölümünü karşılaşma öncesi kamp yapmayan Galatasaray, Gençlerbirliği mücadelesi için bugünden itibaren kampa girecek.

Zaman