Başbakan Erdoğan Atina'da Türk Ve Müslüman Toplumu Temsilcilerle Bir Araya Geldi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Yunanistan temaslarının ikinci gününde Batı Trakya Türklerini temsilen milletvekilleri ve Müslümanları temsilen müftülerle bir araya geldi.

Başbakan Erdoğan Atina'da Türk Ve Müslüman Toplumu Temsilcilerle Bir Araya Geldi
Atina temaslarının ikinci gününde Yunanistan'ın önde gelen editörleriyle kahvaltıda bir araya gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan daha sonra Türk ve Müslüman toplumu temsilcileriyle bir araya geldi. Toplantıya Batı Trakya Türklerini temsilen İskeçe milletvekili Çetin Mandacı ve Gümülcine milletvekili Ali Hacıosmanoğlu, İskeçe müftüsü Ahmet Mete ve Gümülcine müftüsü İbrahim Şerif katıldı. Görüşmeye ayrıca çok sayıda bakan katıldı. Görüşmede ayrıca İskeçe Türk Gençler Birliği Başkanı ile Türkiye'nin
Gümülcine Başkonsolosu hazır bulundu. Erdoğan görüşmede bölgedeki Müslüman Türk azınlığın durumuyla temsilcilerden bilgi aldı.
Görüşmeye, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Devlet Bakanı ve AB Başmüzakerecisi Egemen Bağış, Dış Ticaretten Sorumlu Devlet Bakanı Zafer Çağlayan, Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu da katıldı.