Bank Asya 1. Lig Yükselme Grubu Maçlarına Doğru

-BANK ASYA 1. LİG YÜKSELME GRUBU MAÇLARINA DOĞRU -ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, ADANASPOR'UN İLK DEPLASMANI İÇİN TARAFTARLARA 14 OTOBÜS TAHSİS ETTİ A

-BANK ASYA 1. LİG YÜKSELME GRUBU MAÇLARINA DOĞRU

-ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, ADANASPOR'UN İLK DEPLASMANI 

İÇİN TARAFTARLARA 14 OTOBÜS TAHSİS ETTİ

ADANA (A.A) - 15.05.2010 - Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Çelikcan, Adanaspor'u Bank Asya 1. Lig Yükselme Grubu'ndaki ilk maçında desteklemek isteyen taraftarlar için 14 otobüs tahsis ettiklerini bildirdi.

Çelikcan, yazılı açıklamasında, Adanaspor'un Bank Asya 1. Lig Yükselme Grubu'ndaki ilk maçını 17 Mayıs Pazartesi günü İstanbul'da Konyaspor ile yapacağını hatırlattı.

Bu zorlu maçta turuncu-beyazlı takımı desteklemek isteyen taraftarlara 14 otobüs tahsis ettiklerini ifade eden Çelikcan, şöyle dedi:

'Otobüsler yarın gece Uğur Mumcu Meydanı'ndan kulüp başkanı Bayram Akgül ve yöneticilerin gözetiminde İstanbul'a hareket edecek. Umarım Adanaspor ile TFF 2. Lig Yükselme Grubu'nda yer alan Adana Demirspor başarılı olarak, gelecek sezon kentimizi üst liglerde temsil ederler. Büyükşehir Belediyesi olarak her iki takımın da yanında olacağız.'

(ANI-KAN)

15.05.2010 16:35:11