Aksaray Belediye Başkanı Palta'ya 'Yılın En Başarılı Belediye Başkanı' ödülü

Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta, FİB Ajans tarafından düzenlenen 2009 Yılı "Kapadokya Yıldızları" programında "Yılın En Başarılı Belediye Başka

Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta, FİB Ajans tarafından düzenlenen 2009 Yılı "Kapadokya Yıldızları" programında "Yılın En Başarılı Belediye Başkanı" ödülüne layık görüldü.

Nevşehir Dedeman Otel'de düzenlenen ödül törenine Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta, yılın en başarılı devlet adamları, siyasetçiler, milletvekilleri, valiler, belediye başkanları, bürokratlar, sivil toplum örgütü liderleri, iş adamları, gazeteciler, tv muhabirleri ve sanatçılar katıldı. Semah gösterileri eşliğinde başlayan programda "Yılın En Başarılı Belediye Başkanı" seçilen Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta 'ya ödülü Nevşehir Valisi Osman Aydın tarafından verildi. Ödülünü aldıktan sonra bir açıklama yapan Başkan Nevzat Palta, "Yılın En Başarılı Belediye Başkanı" seçilmenin kendisi ve Aksaray halkı için gurur verici olduğunu belirterek şunları söyledi: "Biz göreve geldikten sonra yalnızca halkımıza ve Aksaray'ımıza hizmet etmeyi kendimize ilke edindik. Allahın izni ve halkımızın da desteği ile 5-6 yıl gibi kısa sürede çok büyük projeleri gerçekleştirdik. Gerek belediyemiz, gerekse Hükümetimiz Aksaray halkına ve Aksaray'a her türlü hizmeti sunmanın gayretinde olmuştur. Ciddiyeti ve tarafsızlığı ile tanınan FİB Ajans, Aksaray Belediye Başkanı olarak beni "Yılın En Başarılı Belediye Başkanı" seçmiş. Bende buradan kendilerine Aksaraylı hemşerilerim adına teşekkür ediyorum. Çünkü bu ödülü ben halkımın adına aldım. Onların desteği ve dualarıyla başarılı olduk. İnşallah bu başarılarımızı devam ettirerek Aksaray'ımıza ve değerli hemşerilerimize layık olduğu hizmetleri sunacağız."

Öte yandan Palta, Yılın En İyi Spor Yorumcusu" dalında ödüle layık görülen, eski hakem ve ünlü spor yorumcusu Ahmet Çakar'ın ödülünü Çakar adına TELEGOL yapımcısı ve Spor Programcısı Serhat Ulueren'e verdi.