Balıkesir Özel Fırat Koleji sanatta da ödülleri topladı

Balıkesir Özel Fırat İlköğretim Okulu öğrencileri, başarılarına bir yenisini daha ekledi. İzmir Özel Yamanlar Eğitim Kurumları tarafından düzenlenen 4

Balıkesir Özel Fırat İlköğretim Okulu öğrencileri, başarılarına bir yenisini daha ekledi. İzmir Özel Yamanlar Eğitim Kurumları tarafından düzenlenen 4. Sanat Eğitimi Proje Tasarım Olimpiyatı (SEPTO)'na 6 çalışmayla katılan Fıratlı öğrenciler, "Rekreasyon" dalında mansiyon aldı. Özel Fırat, 61 ilden 200 okulun katıldığı yarışmada, 700 projenin arasından sıyrılmayı başardı.

Fıratlı öğrenciler ayrıca İstanbul'da düzenlenen 6. Anafen Sanat Günleri'nde de madalyaları topladı. Türkiye'nin dört bir yanından geniş katılımın olduğu yarışmada Türk Halk Müziği (THM) enstrüman dalında Ebrar Kirazlı gümüş, Türk Sanat Müziği enstrüman dalında Cansın Karabulut ve THM ses dalında Saliha Turan bronz madalya kazandı.

Özel Fırat İlköğretim Okulu Müdürü Ramazan Bayram, bilim ve spor yarışmalarında birçok başarıya imza atan öğrencilerinin sanattaki başarılarıyla bir kere daha mutluluk duyduğunu söyledi. Müdür Bayram, "Elde ettiğimiz başarılarla Balıkesir'i en iyi şekilde temsil ediyoruz. Yarışmalara katılan ve emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimizi canıgönülden kutluyorum." dedi.