Vergi Dairesi Personeline, Değişim Ve Gelişim Semineri

Erzurum Vergi Dairesi Başkanlığı personeline, "Değişim ve Gelişim" konulu hizmet içi eğitim semineri veriliyor.

Vergi Dairesi Personeline, Değişim Ve Gelişim Semineri
Atatürk Üniversitesi'nde görevli akademisyenler tarafından verilen hizmet içi eğitimlerin yıl sonuna kadar periyodik aralıklarla devam edeceği bildirilirken, kurum personellerin vergi düzenlemelerinden kişisel gelişim ve iletişime varıncaya kadar çeşitli konularda eğitime tabi tutulacağı kaydedildi.
Erzurum Vergi Dairesi Başkanı Yunus Poyraz, hizmet içi eğitim seminerinin açılışında yaptığı konuşmada, gelişen teknoloji ve hizmet koşullarının, kamu personellerinin eğitimini zorunlu hale getirdiğini belirterek, yürütülen hizmet içi eğitim programının, söz konusu şartlara uyum sağlama amacını taşıdığını dile getirdi.
4'ü Atatürk Üniversitesi'nden olmak üzere, toplam 8 eğitmenin katıldığı seminerlerde, "Pozitif Olma ve Teknolojiyi Olumlu Kullanma", "Vergi Hukuku", "Dilbilgisi", "İletişim" ve "Kişisel Gelişim" gibi konularda eğitimler verilirken, eğitimler karşılıklı sohbet havası içerisinde geçti.
Erzurum Vergi Dairesi Başkanı Yunus Poyraz, personelin eğitimine verdikleri önemi kurum içerisinde çeşitli etkinlikler gerçekleştirerek de gösterdiklerini hatırlatarak, "Personelimizin kendini yetiştirmesi anlamında kurum içerisinde bir kütüphane oluşturduk. Bunun dışında yine kültürel ve sosyal içerikli etkinlikler yaparak, kişisel gelişimi ve iletişimi geliştirici aktivitelere ağırlık verdik. Dünya değişiyor, gelişiyor, bu nedenle hizmet üretme noktaları olan kamu kurumlarında da bir takım zaruri ihtiyaçlar gün yüzüne çıkıyor. Bu değişim ve gelişime ayak uydurabilmenin yolu da, kuşkusuz eğitimden geçiyor. Vatandaşa çok daha süratli ve kaliteli hizmetler verebilmek için eğitimin büyük bir gereklilik olduğuna inanıyoruz. Bu bakımdan yürüttüğümüz hizmet içi eğitim seminerlerine katılımı oldukça yüksek tutmaya çalışacak ve eğitimlerden personelimizin azami ölçüde faydalanmalarını sağlayacağız." diye konuştu.