Uşak Emniyet Müdürlüğünde Doğum Günü Kutlaması

Uşak İl Emniyet Müdürü Cafer Şahin, Nisan ayı içerisinde dünyaya gelen polis memurları için doğum günü partisi düzenledi

Uşak Emniyet Müdürlüğünde Doğum Günü Kutlaması
Uşak İl Emniyet Müdürü Cafer Şahin, Nisan ayı içerisinde dünyaya gelen polis memurları için doğum günü partisi düzenledi. Her ay düzenli olarak doğum günü partisi düzenleyip o ay dünyaya gelen polis memurları ile birlikte pasta kestiklerini ifade eden Şahin, amaçlarının personele moral verip teşkilat içindeki dayanışmayı arttırmak olduğunu söyledi.
Uşak Polis Evi'nde gerçekleştirilen ve Nisan ayı içerisinde doğan 51 polis memuru için düzenlenen doğum günü partisinde neşeli anlar yaşandı. Halkın huzur ve güvenini sağlamak için mesai gözetmeksizin çalışan polis memurları kendileri için hazırlanan partide İl Emniyet Müdürü Cafer şahin ve amirleri ile birlikte sohbet edip doğum günü pastası yedi. Uşak Emniyet Müdürlüğü'nün her ay düzenli bir şekilde doğum günü kutlaması düzenlediğini dile getiren polis memurları kendileri için düzenlenen bu özel kutlamadan memnuniyet duyduklarını dile getirdiler.
İl Emniyet Müdürü Cafer Şahin'in yaptığı kısa konuşma ile başlayan parti polis memurlarına kutlama belgesi verilmesi ve pasta kesimi ile devam etti. Emniyet Müdürü Cafer Şahin tarafından hazırlatılan doğum günü kutlama belgesinde şu ifadeler yer alıyor; "Geçmişi şan ve şerefle dolu teşkilatımızın çok değerli mensubu, yeni yaş ve doğum gününüzü kutlar bundan sonraki çalışmalarınızda aynı başarınızın devam etmesini ve aile yaşantınızda mutluluklar dileklerimle sevgilerimi sunarım" Polis memurları için doğum gününe özel hazırlanan bu kutlama belgeleri Emniyet Müdürü Cafer Şahin ve müdür yardımcıları tarafından doğum günü olan polis memurlarına takdim edildi. Belge takdiminin ardından İl Emniyet Müdürü Cafer Şahin, biri bayan iki polis memurunu yanına alarak hazırlanan pastayı kesti.
Halkın huzur ve güvenini sağlamak amacıyla mesai gözetmeksizin çalışan personele moral vermek, onların acılarını ve mutluluklarını paylaşmak, polisin farklı şefkatli yönlerini de göstermek amacıyla düzenledikleri doğum günü kutlamaları hakkında bilgi veren Şahin şunları söyledi; "Daha önce görev yaptığımız illerde de bu tip kutlamalar yapıyorduk. Uşak'ta da 2010 yılının ilk ayından itibaren başladık. Her ay bir kutlama düzenleyerek o ay dünyaya gelen personelimize bir kutlama belgesi verip onlarla pasta kesiyoruz. Mesleki sorunlardan çok moral bulmak, onların sevincini ortak olmak için çalışıyoruz bu kutlamalarda. Halkın huzur ve güvenliğini sağlamak için çalışan bizler sadece bu çalışmalarımızla değil kendi aramızdaki güzel etkinliklerimizle de gündeme gelmek istiyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da milletimizin huzuru, devletimizin güvenliği için her türlü suç ve suç örgütüne karşı sürdürdüğümüz kararlı mücadeleyi devam ettireceğiz"