Köyler Arası Turnuvanın Galibi Turgutspor

Marmaris ilçesi köylerinin kaynaşması amacıyla düzenlenen futbol turnuvası sona erdi

Köyler Arası Turnuvanın Galibi Turgutspor
Marmaris ilçesi köylerinin kaynaşması amacıyla düzenlenen futbol turnuvası sona erdi. Marmaris Kaymakamlığı tarafından düzenlenen ve biri belde belediye takımı olmak üzere 10 takımın katıldığı turnuvanın sahibi Turgutspor oldu.
Marmaris Şehir Stadı'nda oynanan final maçını Marmaris Kaymakamı A.Serdar Polat, Bozburun Belediye Başkanı Cemal Şener, Marmaris İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yakup Karakaya, SGK Marmaris Müdürü Ergüder Şimdi, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ahmet Kocabıyık ve takımların taraftarları katıldı.
Final karşılaşmasını Bozburunspor ile oynayarak 2 â€" 0 galip gelen Turgutspor takımı birincilik kupasını Kaymakam Polat'tan alırken, turnuvanın en centilmen takımı Söğütspor seçildi.
Marmaris Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Köyler arası Kaymakamlık Kupası turnuvası Turgutspor'un galibiyeti ile sonuçlandı. Turnuvanın ödül töreninde konuşma yapan Marmaris Kaymakamı A. Serdar Polat, "Uzun aradan sonra yeniden Kaymakamlık Kupası turnuvasını düzenledik. Karşılaşmalar çok heyecanlandırdı. Güzel maçlar oynandı. Centilmence davrandıkları için takımlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.
Yaklaşık 1,5 ay önce Turgut Köyü'nde başlayan Köyler arası Kaymakamlık Kupası Turnuvası'na Bozburun Belediyesi ve 9 köy takımı katıldı. Oldukça çekişmeli geçen karşılaşmaların final maçları Marmaris Şehir Stadı'nda oynandı. Turnuvada A grubunda mücadele eden Karaca Gençlik takımı, penaltı atışları ile B Grubunda Selimiye Esnafspor'u 3-2 yenerek üçüncü olurken, birincilik kupasını alan Turgutspor ile final maçını oynayan Bozburunspor ikinci oldu. Turnuva boyunca 4 sarı kart alan Söğütspor en centilmen takım seçildi. Dereceye girenlere kupalarını Marmaris Kaymakamı A.Serdar Polat, Marmaris İlçe Jandarma Komutanı Bnb. Yakup Karakaya, Bozburun Belediye Başkanı Cemal Şener, İI Genel Meclis Üyeleri Mehmet Erdem ve Dursun Kaplan verdiler.