Eğitim-bir-sen 7. Halı Saha Turnuvası Sona Erdi

Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim Bir-Sen) Adıyaman Şubesi tarafından bu yıl 7.'si düzenlenen geleneksel halı saha turnuvası sona erdi.

Eğitim-bir-sen 7. Halı Saha Turnuvası Sona Erdi
Bir buçuk ay süren turnuvanın final mücadelesini Vali Ramazan Sodan, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Durmuş, Milli Eğitim Müdürü Hasan Alaköse, Emniyet Müdürü Mehmet Bilici, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Murat Demirkol, Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Gaffari İzci ve sendika üyeleri izledi. 31 takımın katıldığı futbol turnuvasının finalinde Sarı Harman İlköğretim Okulu ile İMKB Lisesi öğretmenleri karşı karşıya geldi. Karşılaşmada Sarı Harman İlköğretim Okulu, rakibini 4-2 mağlup ederek turnuvanın şampiyonu
oldu.
Turnuvada Sarı Harman İlköğretim Okulu birinci olurken, İMKB Lisesi ikinci, Bozhöyük İlköğretim Okulu ise üçüncü oldu. Dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları protokol üyeleri tarafından verildi.
Turnuva vesilesiyle eğitim çalışanları arasında dayanışmayı sağlamaya çalıştıklarını dile getiren Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Gaffari İzci, "Bu yıl turnuvamızın 7.'sini düzenledik. Amacımız eğitim camiası arasında iletişim, diyalog ve dayanışmayı geliştirmek, eğitimcilerin birbirilerini daha iyi tanımalarını sağlamak, kardeşlik saygınlık ve sağlıklı bir yaşama katkıda bulunmak. Bugünün 1 Mayıs Emek Bayramı olması da eğitimciler için final maçını daha anlamlı hale gelmiştir" dedi.