Alaplı Kapalı Spor Salonu'nda Çalışmalar Sürüyor

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde kullanım hakkı belediyeye ait olan Kapalı Spor Salonu'nda başlatılan bakım, onarım ve çevre düzenleme çalışmaları sürdüğü bildirildi.

Alaplı Kapalı Spor Salonu'nda Çalışmalar Sürüyor
Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün, yapılan protokolle kullanım hakkını Alaplı Belediyesi'ne devrettiği Kapalı Spor Salonu'nda başlatılan geniş kapsamlı bakım, onarım ve çevre düzenleme çalışmalarının devam ettiğini belirterek şöyle dedi:
"Yaptığımız çalışmalar neticesinde, Kapalı Spor Salonu'nun zeminini, hakem, idareci ve oyuncu odalarını yeniledik. Bunun yanında salonun yetersiz olan aydınlatması da, yanmayan aydınlatma lambalarının değiştirilmesiyle yeterli hale getirildi. Tribünler ve tribün korkulukları boyanarak, güzel bir görüntüye kavuşturuldu. Şimdi de, salonun çevresindeki koruma duvarlarını boyadık ve dış görünümünü de güzel bir görüntüye kavuşturduk. Kış ayına kadar, doğalgazlı ısıtma sistemini de hazır hale getireceğiz. Böylece soğuk havalarda ısınma problemi de yaşanmayacak. Kapalı Spor Salonu'nda bakım, onarım ve çevre düzenlemesi çalışmaları bundan sonra da devam edecek. Çalışmalar bittikten sonra, resmi salon sporları burada rahatlıkla oynanabilecek."