Sarıkaya'da Engelliler Fidan Dikerek Hatıra Ormanı Oluşturdu

Yozgat'ın Sarıkaya İlçesi Özürlüler Derneği hatıra ormanı oluşturuldu.

Sarıkaya Özürlüler Derneği tarafından Beştepe mevkiinde düzenlenen fidan dikim törenine Sarıkaya Belediye Başkanı Ali Osman Erbir, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Yavaş, Karayakup Belediye Başkanı Necati Karaarslan, İlçe Müftüsü Süleyman Eroğlu, sivil toplum örgüt temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
Sarıkaya Özürlüler Dernek Başkanı Cafer Şensoy, ilçe belediyesi Beştepe mevkiinde oluşturduğu ağaçlandırma alanına dernek olarak kendilerinin fidan dikerek hatıra ormanı oluşturduklarını belirterek, "Bu konuda bize destek olan Belediye Başkanımız Ali Osman Erbir'e teşekkür ediyorum. Bugün burada özürlüler olarak 500 çam fidanı diktik" dedi. .
Belediye Başkanı Ali Osman Erbir'de 2004 yılında Beştepe mevkiinde başlatılan ağaçlandırma çalışmasının sürdüğünü belirterek, "Belediye bütçesi, kamu kurumlarının, sivil toplum kuruluşlarının destekleri ve gönüllü vatandaşlarımızın destekleri ile oluşturduğumuz ormanlık alana bugüne kadar 35 bin adet fidan dikildi. Halkımızı bir fidan da sen dik diyerek buraya fidan dikmeye davet ediyorum" dedi.