Kırıkkale Polisinden Çocuk Yuvasına Ziyaret

Kırıkkale'de görev yapan emniyet mensupları, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 165. yıldönümü etkinlikleri kapsamında Kırıkkale Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu'nu ziyaret etti.

Kırıkkale Vali Yardımcısı Fethi Yorulmaz ve İl Emniyet Müdürü Kadir Kartal'ın da katıldığı ziyarette polisler, yanlarında getirdikleri hediye ve çeşitli kırtasiye malzemelerini yurtta kalan çocuklara hediye etti. Sosyal Hizmetler İl Müdürü Zühtü Bozdemir ve Çocuk Yuvası Müdürü Basri Başat'ın koordinatörlüğünde gerçekleştirilen ziyarette, polislerin ellerinden hediyelerini alan çocukların mutlulukları yüzlerine yansıdı.
Emniyet Müdürü Kadri Kartal, "Emniyet teşkilatımızın kuruluşunun 165. yılı etkinlikleri çerçevesinde bugün çocuk yuvamızda kalan çocuklarımızla biraraya gelmeyi bir fırsat bildik. Zaman zaman bu çocuklarımıza yönelik çalışmalar yapıyoruz. Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüzle yürüttüğümüz 'Polis-Sosyal Hizmetler El Ele' projemizin çalışmaları sürüyor. Çocuklarımızla sık sık biraraya gelmeye gayret edeceğiz" dedi.
Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bozdemir ise, bu tür ziyaretlerin çocuklar için mutluluk kaynağı olduğunu ifade etti.