Düzce Valisi Kılınç Parke Taşı Döşenen Köyleri Gezdi

Düzce Valisi Bülent Kılınç, köy yollarında yapılan kilit parke taşı döşemelerini yerinde inceledi.

Vali Bülent Kılınç, beraberinde Vali Yardımcısı Ramazan Şahin ile birlikte Şaziye, Gökçe, Muncurlu, Gümüşpınar, Güldere, Osmanca, Bahçeköy ve Aydınpınar köylerine giderek çalışmaları inceledi.
İlk olarak D-100 karayolu kenarında bulunan Şaziye Köyünde çay bahçesine giden Vali Kılınç, burada vatandaşlarda sohbet etti. Ardından köyde yapılan kilit parke taşlarını yerinde inceledi.
Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Kılınç, "Burada yapılan kilit parke taşı çalışmalarıyla köydeki yol konusu çözüldü. Yapılan bu çalışmalar gerçekten köyler için büyük önem taşıyor. Çalışmalar kapsamında Gökçe Köyü'ne futbol, basketbol ve oyun parkı yapımı 41 bin 900 TL'ye yapılmıştır. Muncurlu Köyü'ne 3 bin 600 metrekare parke taşı, 44 bin TL'ye sağlanmıştır. Gümüşpınar Köyü'ne 7 bin metrekare kilit taşı döşenmiş ve 84 bin TL harcanmıştır. Güldere Köyü'ne 3 bin metrekare kilit parke taşı için 44 bin TL harcanmıştır. Bunların yanında Osmanca Köyü'ne 6 bin metrekare parke taşı döşenerek 68 bin TL, Şaziye Köyü'ne 2 bin 500 metrekare kilit parke taşı için 41 bin 900 TL, Bahçeköyü'ne 2 bin 850 metrekare 41 bin 900 TL ve Aydınpınar Köyü'ne 3 bin 300 metrekare kilit parke taşı 30 bin TL'ye döşenmiştir. Yapılan bu çalışmalar köylere yönelik yapılan hizmetlerin göstergesidir" dedi.
Valinin köy gezisine stajyer kaymakamlarda katıldı.