Ziraat Bankası Erciş Şubesi'nden Ziya Gökalp İlköğretim Okulu'na Ziyaret

Van'ın Erciş ilçesinde devam eden 'Gönülden Gönüle Eğitim Projesi çerçevesinde Ziraat Bankası Erciş Şubesi yöneticileri tarafından Ziya Gökalp İlköğretim Okulu ziyaret edildi.

Ziyarete, Erciş Kaymakamı Ferhat Kurtoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Celalettin Bilik, Şube Müdürü Kurbani Özdaş, kardeş kurum Ziraat Bankası Erciş Şubesi Müdürü Bilal Çiçek ile AR-GE Proje Koordinatörü Tarkan Elbir katıldı. Okul Müdürü Kemal Şebibuçin'in eylem planının okumasının ardından konuşan Ziraat Bankası Erciş Şubesi Müdürü Bilal Çiçek, kurum olarak eğitim ve öğretime destek vereceklerini, okulca belirlenen bütün faaliyetlerde yer alacaklarını söyledi.
Erciş Kaymakamı Ferhat Kurtoğlu da yaptığı konuşmada, öğrencilerin yarınlara daha iyi hazırlanabilmeleri için toplumun her kesiminin mutlaka bu eğitim içersinde maddi manevi desteklerini sağlaması gerektiği inancında olduğunun belirterek, "Bugün burada Ziraat Bankası Erciş Şubesi yetkilerimiz önceden belirttiğimiz amaçlar çerçevesinde okul müdürümüzle, velilerimizle buluşarak sevgili öğrencilerimize kampanya çerçevesinde verdikleri maddi ve manevi katkı sunmaktadırlar. Kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.
Tören, sınıflarda öğrencilerin ziyaretiyle son buldu.