Milletvekili Özden'den Köy Ziyaretleri

AK Parti Muğla Milletvekili Prof. Dr. Yüksel Özden, Milas'ın Selimiye beldesine bağlı köylere ziyaretlerde bulundu.

Milletvekili Özden'den Köy Ziyaretleri
AK Parti Muğla Milletvekili Prof. Dr. Yüksel Özden, Milas'a bağlı Selimiye beldesini ve bazı köyleri ziyaret etti.
Prof. Dr. Özden'e ziyaretleri sırasında AK Parti Muğla İl Başkan Yardımcısı Mustafa Er, AK Parti Milas İlçe Başkanı Durmuş Cüce, 23. Dönem AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Av. Bülent Demir, İl Genel Meclis Üyesi Yusuf Esen ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.
Beraberindekilerle birlikte ilk olarak Selimiye beldesine giden Özden, burada pazar esnafı, CHP'li İl Genel Meclis Üyeleri ve AK Parti Selimiye Belde Teşkilatı'ndaki partililerle bir süre sohbet etti.
Daha sonra Küçük Dibekdere köyüne geçen ve burada Köy Muhtarı Ali Boncuk'tan köyün sorunlarıyla ilgili bilgi alan Özden, köylülerden tarafından kendisine iletilen sorunlar arasında yer alan, köyün son zamanlardaki en büyük sorunu olan 'vergi cezaları' ve köy caminin yenilenmesi konusunda elinden gelen her türlü yardımda bulunacağı sözünü verdi.
Özden, daha sonra beraberindekilerle birlikte Olukbaşı, Çamlıyurt, Türbe-Ortaköy, Akkovanlık ve Kayabaşı köylerini ziyaret etti. Özden, buralarda yapmış olduğu konuşmalarda ziyaret edilen tüm köylerin ortak sorunu olan maden taşıyan kamyonlarca bozulan yollar ve köy içinde meydana gelen toz konusunda açıklamada bulundu.
Ziyaret ettiği köyleri Milas'a bağlayan yolların durumu hakkında gerekli mercilerle en kısa zamanda gerekli görüşme ve yazışmaları yaparak bir çözüm üreteceklerini ve bu sorunu mutlaka ama mutlaka ortadan kaldıracaklarını dile getiren Özden şöyle konuştu; "Değerli köylülerim, sizlerin sorunu bizlerin sorunudur. Bizler, sizlerin sorunlarınızın bir an önce çözüme kavuşması için gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. Bugün bize iletmiş olduğunuz tüm sorunların takipçisiyim. Bu sorunlar en kısa zaman da çözüme kavuşacaktır. Sizlere hizmet boynumuzun borcudur. Karşılaştığımız sorunlar, önümüze çıkartılan bin bir engele rağmen bizler sizlere hak ettiğiniz hizmetleri getireceğiz. Çünkü sizler her şeyin en iyisini, en güzelini hak ediyorsunuz. Biz hiçbir zaman sizlere yerine getiremeyeceğimiz sözü vermedik, vermeyiz"