MHP'li Didinmez: 7 Kasım 2010 tarihinde erken seçim yapılacak

MHP Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bülent Didinmez, 7 Kasım 2010 tarihinde erken seçim yapılacağını iddia etti.

MHP Kars İl

MHP'li Didinmez: 7 Kasım 2010 tarihinde erken seçim yapılacak
MHP Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bülent Didinmez, 7 Kasım 2010 tarihinde erken seçim yapılacağını iddia etti.

MHP Kars İl Başkanlığı'nı ziyaret ederek basın mensuplarıyla bir araya gelen Didinmez, 7 Kasım günü erken seçim yapılacağını ileri sürerek, bu tarihi milletin hayrına olarak düşündüklerini söyledi.

Seçimlerin daha erkene alınmasına da parti olarak her zaman var olduklarını vurgulayan Didinmez, "Seçim zarurettir. Seçim olması lazım. Seçim milletin hakemliği demektir. Demokrasilerde gerginliğin, stresin, çatışmanın, kaosun, krizin çözüm anahtarı seçimdir. Seçimden kaçmak mümkün değildir. Demokrasilerde de iktidarların her zaman bir alternatifi vardır. Bugünkü iktidarın tek alternatifi Milliyetçi Hareket Partisi'dir. Seçimi geciktirse, geciktirse Tayyip Erdoğan ve arkadaşları 17 Temmuz 2011 tarihinde sandığı milletin önüne koymak zorundadır. O zaman ne olacak? Yani iktidarda biraz daha fazla kalmanın kendilerine bir faydası olmadığını onlar da biraz anlar." dedi.

Seçim 17 Temmuz 2011 tarihinde yapıldığında, 18 Temmuz 2011 tarihindeki gazetelerin manşetinde, "MHP tek başına hükümet, Başbakan Devlet Bahçeli" olacağını iddia eden Didinmez, şunları söyledi: "MHP seçim çevrelerinde o seçim çevresinde yaşayan seçmenlerin öncelikle tercih edebileceğine inandığımız liyakat, ehliyet, gayreti bünyesinde barındıran güzel insanları aday olmayı göstermeyi arzu ediyoruz. O seçim çevresinden aday gösterilecek ve o seçim çevresinden seçilecek kişiler sadece o seçim çevresine değil Türkiye'nin milletvekili olacağı için mahallinden bakışla, Türkiye'nin genelinden bakışla zaman zaman farklı görüntüler olabilir. Önemli olan sonuçta bu duygu ve düşünceyi taşıyabilmek, vatandaşların buna uygun hareket edebilmesini demokrasinin zenginliği içerisinde görebilme halidir."