Ağız Ve Diş Sağlığını Bilgilendirme Kampanyası

Colgate Diş Macunu Firması ile Milli Eğitim Bakanlığı Sağlık İşleri Daire Başkanlığının işbirliğiyle Ardahan'da "Ağız ve diş sağlığını bilgilendirme kampanyası" başlatıldı

Colgate Diş Macunu Firması ile Milli Eğitim Bakanlığı Sağlık İşleri Daire Başkanlığının işbirliğiyle Ardahan'da "Ağız ve diş sağlığını bilgilendirme kampanyası" başlatıldı. İl genelinde 2 bin ilköğretim öğrencisine diş macunu ve fırça dağıtımının yanı sıra, ağız ve diş sağlığı konusunda bilgilendirme çalışması yapıldı.
Ardahan Şehit Uzman Çavuş İbrahim Erdoğan Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Zafer Yıldız, yaptığı açıklamada, genç neslin ağız ve diş sağlığı konusun bilgilendirmek amacıyla başlayan 'ağız ve diş sağlığını bilgilendirme kampanyası'nı Ardahan'da kendilerinin üstlendiğini söyledi.
2 bin öğrenciye diş macunu ve fırça dağıtımının yanı sıra, ağız ve diş sağlığı konusunda bilgilendirme çalışması yapıldığını ifade eden Yıldız, "İlköğretim 1, 2 ve 3'ncü sınıf öğrencilerine yönelik ağız ve diş sağlığı konusunda bilgilendirme çalışması yaptık. Bilgilendirme çalışmasının yapıldığı her sınıfta öğrencilere 1'er diş macunu ile diş fırçası dağıttık" diye konuştu.