İzmir'deki seri cinayetlerin zanlısı Bodrum'dan Kos Adası'na kaçmaya hazırlanırken yakalandı

İzmir'de üç gün üst üste üç kişiyi tabancayla kafalarından vurarak öldürdüğü iddia edilen H.A. (27, Hamdi Ayri), Muğla'nın Bodrum ilçesinde yakalandı.

İzmir'de üç gün üst üste üç kişiyi tabancayla kafalarından vurarak öldürdüğü iddia edilen H.A. (27, Hamdi Ayri), Muğla'nın Bodrum ilçesinde yakalandı. Mardin'in Nusaybin ilçesi nüfusuna kayıtlı olan H.A., pasaportu ve 4 bin avro parayla saat 05.30'da, Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleriyle İzmir İl Emniyet Müdürlüğü'nden giden uzman ekip tarafından gözaltına alındı.

Cinayetlerle ilgili geniş çaplı soruşturma yürüten İzmir Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Balçova'da öldürülen bankacı Esra Yaşar (27), İzmir Ekonomi Üniversitesi öğrencisi Ayşe Selen Ayla (22) ve Konak ilçesinde öldürülen travesti Mustafa A.'nın katil zanlısı olduğu ileri sürülen H.A.'nın, Yunanistan'ın Kos adasına kaçmaya hazırlandığını öğrendi. H.A.'nın üzerinde, cinayetlerde kullanılan tabanca ve maktullere ait bazı eşyalar da ele geçirildi. Zanlının İzmir'de bulunan üç kardeşi de gözaltına alındı. H.A.'nın sorgusu, yoğun güvenlik önlemleri alınan Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde devam ediyor. Zanlının üzerinde ele geçirilen silah ve eşyalar, Olay Yeri İnceleme ekiplerince incelemeye alındı. Zanlı H.A., daha sonra sorgulanmak üzere İzmir'e götürülecek.