Giresun Belediye Başkanı Aksu'nun Eşinden Öksüz Ailesine Ziyaret

Her fırsatta ihtiyaç sahiplerini ve hastaları ziyaret eden Giresun Belediye Başkanını eşi Müge Aksu, bu sefer maddi imkansızlıktan dolayı hasta çocuklarını tedavi ettiremeyen Öksüz ailesine umut oldu

Giresun Belediye Başkanı Aksu'nun Eşinden Öksüz Ailesine Ziyaret
Her fırsatta ihtiyaç sahiplerini ve hastaları ziyaret eden Giresun Belediye Başkanını eşi Müge Aksu, bu sefer maddi imkansızlıktan dolayı hasta çocuklarını tedavi ettiremeyen Öksüz ailesine umut oldu.
29 Mart Yerel Seçimleri sürecinde "Giresun'un Güler Yüzü" sloganıyla halkın karşısına geçen Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu'nun eşi Müge Aksu ise kimsesizlerin kimsesi olmaya devam ediyor. Her fırsatta, ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret eden Bayan Aksu, henüz 5 yaşında olan ve kulağında rahatsızlık bulunan Alihan Öksüz'ü ve ailesini de ziyaret etmeyi ihmal etmedi. Maddi imkansızlıklar nedeniyle kulağından rahatsız olan çocuklarını ameliyat ettiremeyen Öksüz ailesine gereken desteği sağlayacaklarını belirten Bayan Aksu, ilk etapta gıda ve kıyafet yardımında bulundu. Kulak hastası çocuğunun durumu ile ilgili bilgi veren çaresiz anne Emine Öksüz, "Uzun süredir kulağından rahatsız olan çocuğumu hastaneye götürdüm. Bize kulağında delik olduğunu biran önce ameliyat yapılmaz ise beyin felci geçirme ihtimalinin yüksek olduğu söylendi.Fakat maddi imkansızlıktan dolayı ameliyat yaptıramıyoruz. Göz göre göre çocuğumuzun beyin felci geçirmesini bekler hale geldik. Tek çaremiz dua etmekti. İmdadımıza da Belediye Başkanının eşi yetişti" dedi.
Bayan Aksu ise minik Alihan'ın sağlığına kavuşması için gereken desteğin sağlanması için girişimlerde bulunacağını belirterek Öksüz ailesine umut verdi.