Avrupa'nın en Prestijli Golf Organizasyonu Belek'te yapılacak

Golf dünyasının en prestijli organizasyonlarından biri olduğu belirtilen ve bu sene Türkiye ayağı Belek Carya Golf Club'de gerçekleşecek "European Cha

Golf dünyasının en prestijli organizasyonlarından biri olduğu belirtilen ve bu sene Türkiye ayağı Belek Carya Golf Club'de gerçekleşecek "European Challenge Tour"un resmi hotel partnerinin, Rixos Premium Belek olduğu açıklandı.

Avrupa Profesyonel Golfçüler Birliği'nin Belek'teki Carya Golf Club'ı Avrupa golf liginin oynanabileceği saha olarak kabul etmesinin ardından, golf dünyasının en prestijli ve önemli organizasyonlarından biri olan "European Challenge Tour"un Türkiye ayağı, 29 Nisan - 3 Mayıs 2010 tarihleri arasında Belek'te yapılacak.

Organizasyon boyunca profesyonel golfçülerin yanı sıra Mustafa Koç, Yıldırım Demirören, Kaya Çilingiroğlu, Fikret Öztürk, Ahmet Ağaoğlu gibi bir çok ünlü isim European Challenge Tour'un resmi Hotel Partneri Rixos Premium Belek'de konaklayacaklar. Ayrıca misafirlerine ulaşım kolaylığı sağlamak amacıyla Audi tarafından oyuncular ve VİP misafirlerine özel Rixos Premium Belek Hotel'den golf sahalarına transferleri sağlanacak.

Avrupa'nın 19 ayrı ülkesinde düzenlenen ve profesyonel golfçülerin kendilerini kanıtlayabilecekleri en önemli platformlardan biri kabul edilen European Challenge Tour'un Türkiye ayağı ''Turkish Airlines Challenge 2010'' da Türk oyuncu Erol Şimşek'in de aralarında bulunduğu tam 156 profesyonel golfçü 5 gün boyunca birbirleriyle mücadele edecek.

Belek'in prestijli bir golf destinasyonu olduğunu bu organizasyonla kanıtlayacaklarını belirten Carya Golf Club'ün Başkanı Fikret Öztürk, turnuva boyunca ulusal ve uluslararası olmak üzere The Golf Channel, Eurosport, Canal + Sport, CNBC-Avrupa/Asya gibi 20 nin üzerinde medyanın da organizasyonu takip edeceğini bildirdi.

Organizasyonla ilgili açıklama yapan Rixos Hotel Grubu Satış Direktörü Erkan Yıldırım bu büyüklükte ve önemde uluslararası bir turnuvanın Antalya'da ilk defa gerçekleştirildiğini ve birçok uluslararası medya kuruluşunun turnuvayı yakından takip edeceğini vurgulayarak, ''Hem ülkemiz hem de 15 adet uluslararası standarttaki Golf sahaları ile tüm dünyadaki golf destinasyonlarına rakip olan Antalya / Belek bölgesinin tanıtımına bu tür organizasyonlar ilave katkılar sağlayacak'' dedi.

Yıldırım, bu organizasyon boyunca yurtiçi ve yurtdışından gelen birçok seçkin misafirin ve golfçülerin Belek'te lüks kategoride hizmet veren, golf sezonununda misafirlerine sunduğu özel VIP paketleri ile de öne çıkan Rixos Premium Belek'in en çok tercih edilen otellerin başında gelmesi ve Rixos'da konaklamalarının kendilerini çok memnun ettiğini söyledi.