Ak Parti Diyarbakır İl Başkanı Aksoy Çermik Ve Çüngüş'te İncelemelerde Bulundu

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı M. Baki Aksoy ve heyeti, Çermik Kaymakamı Nesim Babahanoğlu ve AK Parti Çermik İlçe Başkanı Emin Ekinci'yle bir araya geldi.

AK Parti İl Başkanı Av. M. Mehmet Baki Aksoy, Yenişehir İlçe Başkanı Serdar Budak, İl Başkan yardımcıları Ahmet Akyıl, Adnan Öztürk, Aziz Odabaşı, Tacettin Güner, Emin Zeybek, Murat Ağaçhanlı ve yönetim kuru üyeleri, Çermik'te yeni oluşturulan parti teşkilatıyla bir araya geldi.
AK Parti ilçe binasında bir araya gelen yöneticilere İlçe Başkanı Emin Ekinci, esnaf ve köy gezilerinin devam ettiğini, ilçenin köylerde çalışabilmesi için iki kamyon ve bir kepçeye ihtiyacı olduğunu söyledi. Ekinci Köylere Hizmet Götürme Birliği'ne gönderilen ödenekte sıkıntı olduğuna da dikkat çekti. Ekinci, tüm milletvekillerinin kendileriyle ilgilendiğini fakat yeni dönemde Çermikli bir milletvekilinin olmasının önemli olduğuna vurgu yaptı.

"İL GENEL MECLİSİ'NDE PARTİCİLİK YAPILIYOR"
İl Başkanı Aksoy ise bunun üzerine gerekli çalışmaları yapacaklarını belirterek, "Çermik Diyarbakır'ın önde gelen ilçelerinden biridir. AK Parti olarak da Çermik'i çok önemsiyoruz ve Çermik'in daha fazla hizmet alması gerektiğine hatta en iyi hizmeti almasını istiyoruz. Terörün bulaşmadığı, sakin, en yüksek oy potansiyeline sahip bir ilçemiz. Yerel seçimlerde yaşanan boşluktan doğan belirsizlik, yeni yönetimle giderilmiş oldu" dedi.
Aksoy, "Ak Parti'yle beraber KÖYDES'e daha çok önem verdik. Tekniksel ve bilimsel gelişme oldukça halkın isteği devam eder. Tüm sorunlarınız önümüze geliyor. Yönetimde 4 Çermikli arkadaşımız var. Bizim Çermiklilerden isteğimiz, eski-yeni ayrımı yapmaksızın yeni yönetimi desteklemeleridir" ifadelerini kullandı.
Aksoy ve beraberindekiler daha sonra Kaymakam Nesim Babahanoğlu'nu makamında ziyaret ettiler.
Kaymakam Nesim Babahanoğlu, 2-2.5 milyon liralık bir ödenek beklediklerini ve bunun sıkıntısı içinde olduklarını belirtti ve Çermik'in daha çok hizmet beklediğini bildirdi. İl Başkanı Aksoy, Kaymakam Babahanoğlu'na katıldığını fakat İl Genel Meclisi'nde bu konuda sıkıntı yaşadıklarını ve particilik yapıldığını söyledi.

"SEÇİMDEN SEÇİME DEĞİL HER ZAMAN YANINIZDAYIZ''
Heyet, Çermik'teki temaslarının ardından Çüngüş ilçesine geçti. Çüngüş ilçesinde kalabalık vatandaş ve partililer tarafından karşılanan Aksoy ve beraberindekiler ilçe teşkilatı ve partililerle bir süre görüştü. Burada kalabalık gruba seslenen Aksoy, "Seçimden seçime her parti gelir ama biz seçimden seçime değil her fırsatta ilçe teşkilatımız ve vatandaşlarımızın yanındayız. AK Parti göreve geldiğinden bu yana Diyarbakır'da bin 200 köye su götürdük. Cumhuriyet tarihinde yapılmayanları Ak Parti 7 yıl
içerisinde yaptı. Elbette ki yeterli değildir. Çünkü hayat devam ettikçe ihtiyaçlar çıkacaktır. Önceki gelişimizde Çüngüş ilçemizin elektrik sıkıntısı vardı. 1980 yılında çekilen elektrik hatlarının eski oluşu sıkıntı oluşturuyordu. Girişimlerimiz sonucunda bir kısım hatlar yenilendi. Zaman içerisinde tüm hatlar yenilenecektir'' dedi.
AK Parti İl Başkanı Aksoy, "ilçe teşkilatımız olsun belediye meclis üyelerimiz olsun biz Ak Parti olarak sizlerin hizmetindeyiz. Seçimden seçime değil her zaman yanınızdayız'' diye konuştu.
Çüngüş'te bulunan köy muhtarlarının sorunlarını da dinleyen M. Baki Aksoy ve beraberindekiler daha sonra Çüngüş Kaymakamı Abdulhalim Can'ı da makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.