Kırıkhanspor Teknik Sorumlusu Taşyürek:

-KIRIKHANSPOR TEKNİK SORUMLUSU TAŞYÜREK: -'ONURLU MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ' HATAY (A.A) - 26.04.2010 - TFF 3. LİG YÜKSELME GRUBU TAKIMLARINDAN KIR-K

-KIRIKHANSPOR TEKNİK SORUMLUSU TAŞYÜREK:

-'ONURLU MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ'

HATAY (A.A) - 26.04.2010 - TFF 3. Lig Yükselme Grubu takımlarından Kırıkhanspor'un teknik sorumlusu Ahmet Taşyürek, 'zirve iddialarını kaybetmelerine rağmen onurlu mücadelelerini sürdüreceklerini' söyledi.

Taşyürek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün deplasmanda Darıca Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kalarak, grupta ilk ikiye girme şanslarını kaybettiklerini ifade etti.

Rakipleri karşısında üstün bir futbol sergilemelerine rağmen galip gelemediklerini belirten Taşyürek, şöyle konuştu:

'Futbolda bazen şans faktörünün de sizden yana olması gerekiyor. Sadece iyi oynamanız ve mücadele etmeniz yetmiyor. Sayısız gol fırsatları yakaladık, ama bunlardan sadece birini değerlendirebildik. Haftalardır üzerimizde bir şanssızlık bulunuyor. Bunun bedelini ağır ödedik. Hiç hesapta olmayan puanlar kaybettik. Çok genç bir kadroya sahibiz. Oyuncularım ellerinden geleni yaptı. Hepsi iyi niyetleriyle mücadele etti. Zirve iddiamızı kaybetmemize rağmen, onurlu mücadelemizi sürdüreceğiz. Kırıkhanspor camiasına layık olmak için canla başla çalışacağız.'

Taşyürek, takımda kart cezalıları Ahmet ve Tayfun dışında eksik bulunmadığını, hafta sonunda İskenderun 5 Temmuz Stadı'nda yapacakları Balıkesirspor maçının hazırlıklarına ara vermeden başladıklarını sözlerine ekledi.

(MED-RŞ-MUT-SÇ)

26.04.2010 11:39:10