Baykal ile minik ikizlerin fotoğrafını Selami Öztürk çekti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Deniz Baykal, hafta sonunu İstanbul'da geçiriyor. Açılışını yaptığı Kozyatağı Kültür Merkezi'ni gezen Bayk

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Deniz Baykal, hafta sonunu İstanbul'da geçiriyor. Açılışını yaptığı Kozyatağı Kültür Merkezi'ni gezen Baykal, karşılaştığı ikizlerin annesi ile bir süre sohbet etti. İkizlerle poz veren Baykal'ın fotoğrafını Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk çekti.

Dün Kadıköy'de bir dizi açılışa katılan CHP Lideri Deniz Baykal, akşam saatlerinde Kozyatığı Kültür Merkezi'ni gezdi. Baykal'a, CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin ve Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk de eşlik etti. Kültür merkezinde bulunan vatandaşlar, kendilerini selamlayan Baykal'a el sallayarak karşılık verdi.

Bu arada Baykal, kültür merkezine ikizleriyle birlikte gelen bir kadın ile karşılaştı. Bebek arabasındaki minik ikizleri seven Baykal, miniklerin annesiyle bir süre sohbet etti. İkizlerle poz veren Baykal'ın fotoğrafını Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk çekti.