Karabağlar Belediyesi canlı yayınla nikah dönemi başlattı

İzmir'in yeni ve en büyük ilçesi Karabağlar'da belediye, bir ilke daha imza attı. Çalıkuşu Nikah Salonu ve Eskiizmir Evlendirme Memurluğu'nda kıyılan

Karabağlar Belediyesi canlı yayınla nikah dönemi başlattı
İzmir'in yeni ve en büyük ilçesi Karabağlar'da belediye, bir ilke daha imza attı. Çalıkuşu Nikah Salonu ve Eskiizmir Evlendirme Memurluğu'nda kıyılan nikahlar, internetten canlı yayınlanmaya başladı. Nikah törenlerinde video klip veya slayt gösterileri ücretsiz yayınlanırken bu özel günün görüntülerini içeren cd'ler de ücretsiz hediye ediliyor.
"İstediğiniz kadar yakınınızı nikahınıza davet edebilirsiniz" sloganıyla uygulanan proje, halkın da beğenisini kazandı. Nikah törenleri, çiftlerin onayıyla belediyenin resmi internet sitesi "www.karabaglar.bel.tr" adresinde naklen yayınlanıyor. Bu ücretsiz nizmet sayesinde çiftlerin uzakta olan yakınları da nikahı seyredebiliyor.
Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm, "Yakınlarının, sevdiklerinin nikahına gelemeyen vatandaşlarımız, bu sistemle canlı olarak izleme fırsatı yakalıyor. Ayrıca çiftlerin aşklarını anlatan video klip ya da slaytlarını da nikah sırasında ücretsiz olarak barkovizyon üzerinden yayınlıyoruz. Çiftlerin bu özel günlerinin görüntülerini de daha sonra bir cd halinde ücretsiz hediye ediyoruz." dedi. Kürüm, nikah salonlarını da şık bir şekilde düzenlediklerini söyledi.