23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı

Bolu'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Atatürk Stadyumu'nda düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı
  Atatürk Anıtı ' na çelenk sunulmasıyla başlayan törene Bolu Valisi Halil İbrahim Akpınar , Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Özbostancı , Garnizon Komutanı Kurmay Albay İrfan Bulut , protokol üyeleri ve öğrenciler katıldı . Çelenklerin konulmasından sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu . Protokol üyeleri ve öğrenciler daha sonra Atatürk Stadyumu ' na geçtiler . Atatürk Stadyumu ' ndaki törende Vali Halil İbrahim Akpınar , Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Özbostancı ve Garnizon Komutanı Kurmay Albay İrfan Bulut , askeri araca binerek vatandaşların ve öğrencilerin bayramını kutladılar .
Öğrencilerin şiir ve yazılarını okumasından sonra konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Recep Sezer , 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ' nın önemine değindi . İlköğretim okulu öğrencilerinden oluşan halk oyunları ekibinin gösterisi tribünleri dolduran vatandaşlardan büyük alkış aldı .
Tören geçişinden sonra yaklaşık 500 öğrenci grubu hazırladıklarını gösterileri sundu . Öğrenciler gösteri sonunda Türk bayrağı ve Atatürk posteri açarak vatandaşlar tarafından ayakta alkışlandı .