Beytüşşebap Kaymakamlığı 46 Öğrenciyi Ankara'ya Gönderdi

Şırnak'ın Beytüşşebap Kaymakamlığı tarafından SODES kapsamında hazırlanan ve hayata geçirilen "Geziyorum-Öğreniyorum" adlı projenin üçüncü ayağı olan Ankara gezisi için 46 öğrenci yola çıktı.

Beytüşşebap Kaymakamlığı tarafından SODES kapsamında hazırlanan ve hayata geçirilen "Geziyorum-Öğreniyorum" adlı projenin üçüncü ayağı olan Ankara'ya 46 kişilik öğrenci grubu 3 rehber öğretmen ile 5 gün için yola çıktı. Ankara'da Anıtkabir başta olmak üzere Çankaya Köşkü'nü, TBMM'yi, müzeleri, Ankara Kalesi'ni ve değişik yerleri ziyaret etme imkanı bulacak öğrenci grubu 23 Nisan günü Ankara 19 Mayıs Stadyumu'nda yapılacak 23 Nisan etkinliklerine katılacak.
Öğrencileri uğurlama sırasında öğretmen evinde Kaymakam Soner Karataşoğlu gezi hakkında öğrencilere bilgi verdi. Kaymakam Karataşoğlu Öğretmen Evi bahçesinde öğrencilerle beraber hatıra fotoğrafı çektirerek öğrencileri uğurladı. Karataşoğlu, "Eğitime verdiğimiz önem çerçevesinde bu tür projeleri öğrencilerimize kazandırmaya çalıştığımız aydınlık bir gelecek hissine çok anlamlı bir katkı sağladığına ve sosyal kültürel anlamda öğrencilerimizde birçok değişikliğe neden olduğununa inanıyorum" dedi.