Vali Demir Bir Günde 17 Köy Gezdi

Erzincan Valisi Abdulkadir Demir köy ziyaretlerini sürdürüyor. Bir günde 17 köyü ziyaret eden Vali Demir sorunları yerinde dinleyerek yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Vali Demir Bir Günde 17 Köy Gezdi
İl Genel Meclis Başkanı Ünal Tuygun, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Fazlı Yüksel ile birlikte ziyaretlerini sürdüren Erzincan Valisi Abdulkadir Demir, halka en iyi hizmeti vermek için, yerinde sorunların tespit edilmesinin çok mühim olduğu bilinciyle köy ziyaretlerini sürdürüyor.
Kısa bir süre önce hayata geçirilen, "Erzincan'ın Çehresi Değişiyor" sloganı ile uygulamaya konulan, köylerdeki evsel atıkların toplanması projesi kapsamında köylerin daha güzel ve daha temiz bir çevreye kavuşturulabilmesi amacıyla projenin uygulandığı köylerde incelemelerde bulundu.
Göreve geldiği günden buyana ayrım yapmadan, her vatandaşa eşit mesafede yardımcı olmaya çalışan Vali Demir, başta Güllüce Köyü olmak üzere Mahmutlu, Balıbeyi, Yeniköyü, Beşsaray, Davarlı, Söğütözü, Aydoğdu, Cevizli, Yeşilçay, Günbağı, Çağlayan,Uluköy, Mertekli, Saztepe, Karadiğin, Hancıçiftliği ile bir günde toplam 17 köyü ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.
Köylerinde valiyi ve beraberindeki heyeti gören vatandaşlar ise, karşılaştıkları sorunları anlatma şansı buldukları için mutlu olduklarını söyledi.
Vatandaşlar, yöneticilerin ayaklarına kadar gelerek sorunlarını dinlemesinin çok büyük bir gelişme olduğunu ve kendilerine verilen değerin her geçen gün arttığının farkına vardıklarını belirtti.