-giresunspor Kulübü Genel Kaptanı Karaahmet: 'Play-off Umudumuzu Kalan Maçlara Taşımak İçi...

-GİRESUNSPOR KULÜBÜ GENEL KAPTANI KARAAHMET: 'PLAY-OFF UMUDUMUZU KALAN MAÇLARA TAŞIMAK İÇİN  KAYSERİ ERCİYESSPOR'U YENMEK ZORUNDAYIZ' GİRESUN (A.A)-G

 

-GİRESUNSPOR KULÜBÜ GENEL KAPTANI KARAAHMET :

' PLAY-OFF UMUDUMUZU KALAN MAÇLARA TAŞIMAK İÇİN

KAYSERİ ERCİYESSPOR ' U YENMEK ZORUNDAYIZ '

GİRESUN ( A . A ) - 17 . 04 . 2010 - Bank Asya 1 . Lig ' de yarın deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacak Giresunspor ' un genel kaptanı Hakan Karaahmet , play-off umutlarını kalan maçlara taşımak için rakiplerini yenmek zorunda olduklarını söyledi .

Karaahmet , AA muhabirine yaptığı açıklamada , son haftalarda aldığı iyi sonuçlarla dikkati çeken Kayseri Erciyesspor ile çok zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını ifade ederek , ' Ligin sona ermesine artık 4 maç kaldı . Rakibimiz , alt sıralarda yer alan takımlarla arasındaki puan farkını korumak istiyor . Biz de ilk 6 takım arasına girebilme mücadelesini sürdürebilmek için sahadan 3 puanla ayrılmak zorundayız ' dedi .

Play-off umutlarını kalan maçlara taşımak için Kayseri Erciyesspor ' u yenmek zorunda olduklarını kaydeden Karaahmet , şöyle konuştu :

' Bu maçta alınacak kötü sonucun artık telafisi yok . Play-off yarışını son dakikaya kadar sürdürebilmemiz için tüm karşılaşmalarımızdan 3 puanla ayrılmayı başarmalıyız . Karşıyaka ' nın puan kaybetmesini de bekleyeceğiz . Gerçekten Turkcell Super Lig ' e çıkmayı garantileyen Kardemir Karabükspor ile küme düşmesi kesinleşen Kocaelispor haricindeki tüm takımlar büyük stres içinde . Kimi takım ligde kalmayı , kimi ilk 2 takım arasında direkt Turkcell Super Lig ' e çıkmayı , kimi takım da play-off ' a kalmanın mücadelesini veriyor . Hedefimize ulaşmak için önce Kayseri Erciyesspor deplasmanından galibiyetle dönmeliyiz . '

Karaahmet , kart cezalısı Gencer Cansev ile sakatlığı süren Volkan Bekiroğlu ' nun Kayseri Erciyesspor maçında forma giyemeyeceğini sözlerine ekledi .

( ME-SE-KAN )

17 . 04 . 2010 11 : 02 : 30