Çocuğunu Göstermeyen Eşini Öldürdü

Bursa'da, 8 ay önce boşandığı eski eşini 3 yaşındaki çocuğunu göstermediği için kalbinden bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen şahıs adliyeye sevk edildi.

Çocuğunu Göstermeyen Eşini Öldürdü
  Edinilen bilgiye göre olay , dün gece saat 04 . 00 sıralarında merkez Yıldırım ilçesi Tayyareci Mehmet Ali Caddesi Merkez Camii önünde meydana geldi . 26 yaşındaki Cemal A . , 8 ay önce boşandığı Aysel Ç . ile iş çıkışında görüşmek için buluştu . Öfkeli koca , gece kulübünde konsomatris olarak çalıştığı iddia edilen Aysel Ç . ile 3 yaşındaki çocuğunu göstermediği için tartışmaya başladı . Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine öfkesine hakim olamayan Cemal A . , eski eşini kalbinden bıçaklayarak öldürdükten sonra 500
metre ileride polis tarafından gözaltına alındı . 112 ekiplerince Yüksek İhtisas Hastanesi ' ne kaldırılan genç kadın ise yolda hayatını kaybetti .
Cinayet masası dedektifleri tarafından sorgulanan Cemal A . , karısını 3 yaşındaki çocuğunu göstermediği için bıçakladığını söyledi . Şüpheli , " eşini öldürmek " suçundan adliyeye sevk edildi . Sakin tavırlarıyla dikkat çeken cinayet zanlısı , sorulan soruları cevapsız bıraktı .