Baykal, Çayyolu Semt Birimi ve Meydan Parkı'nın açılışını yaptı

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın teklifine, "O polemikle meşgul değilim" değerlendirmesinde bulundu.

Baykal, Çayyolu Semt Birimi ve Meydan Parkı'nın açılışını yaptı
  CHP Genel Başkanı Deniz Baykal , Yenimahelle Belediyesi ' nin Ç ; ayyolu ' ndaki semt birimi hizmet binasını ve Meydan Parkı ' nın aç ; ışını yaptı . Ç ; ayyolu ' nda gerç ; ekleştirilen aç ; ılışa Baykal ' ın yanı sıra CHP Grup Başkanvekili Hakkı Suha Okay , CHP milletvekilleri , partililer ve vatandaşlar katıldı . Baykal , ö ; nce Ç ; ayyolu ' nda oturan vatandaşların belediye işlemlerini yaptırabilecekleri 3 bin metrekarelik alandan oluşan semt biriminin aç ; ılışını gerç ; ekleştirdi . Hizmet binası iç ; inde bulunan nikah salonunda İsmigü ; l-Levent
Sö ; ğü ; t ç ; iftinin nikahında şahitlik de yapan Baykal , daha sonra binayı gezdi . Baykal , gazetecilerin Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bü ; lent Arınç ; ' ın ' CHP referandumu engellemek iç ; in Anayasa Mahkemesi ' ne gitmeyeceğine sö ; z verirse mü ; zakere kapısı aralanabilir ' yö ; nü ; ndeki davetinin hatırlatılması ü ; zerine ' O polemikle meşgul değilim ' yanıtını verdi . Baykal , daha sonra Meydan Parkı ' nın aç ; ılışını gerç ; ekleştirdi .