Malatya Belediyespor'da Batman Petrolspor Maçı Hazırlıkları Malatya

-MALATYA BELEDİYESPOR'DA BATMAN PETROLSPOR MAÇI HAZIRLIKLARI MALATYA (A.A) - 16.04.2010 - TFF 3. LİG 5. KLASMAN GRUBU TAKIMLARINDAN MALATYA BELEDİYE

 

-MALATYA BELEDİYESPOR ' DA BATMAN PETROLSPOR MAÇI HAZIRLIKLARI

MALATYA ( A . A ) - 16 . 04 . 2010 - TFF 3 . Lig 5 . Klasman Grubu takımlarından Malatya Belediyespor ' da , hafta sonu yapılacak Batman Petrolspor maçının hazırlıkları sürüyor .

İkinci başkan Ali Özkan , AA muhabirine yaptığı açıklamada , takımın çalışmalarına devam ettiğini , sakatlığı olan Volkan Keskin ile kart cezalısı Vedat ' ın Batman Petrolspor maçında forma giyemeyeceğini söyledi .

Rakip takımın düşme potasında olduğunu ifade eden Özkan , karşılaşmanın zorlu geçeceğini , ancak saha ve seyirci avantajını kullanarak , üç puan almak istediklerini anlattı .

Ekstra play-off ' u matematiksel olarak garantilemeleri için Batman Petrolspor maçından galibiyetle ayrılmaları gerektiğine dikkati çeken Özkan , ' Eksptra play-off yolunda hocalarımızın teknik heyete sunduğu raporlar doğrultusunda hareket edeceğiz . Ancak önümüzde bizim için önemli olan Batman Petrolspor maçı var . Önceliğimiz bu maçtan galip ayrılmak . Sonrasında ekstra play-off için çalışmalarımızı sürdüreceğiz ' dedi .

( YSM-ZVR-KAN )

16 . 04 . 2010 16 : 51 : 54