Başkan Orhan Nasuhoğlu, Simav-bursa Yolu İçin Aradığı Desteği Uşak'ta Buldu

Kütahya Simav Turizm Kültür ve Kalkınma Derneği Başkanı Orhan Nasuhoğlu, Bursa ile Simav'ı bir saat yakınlaştıracak Kervan Yoluna destek için Uşak'a gitti

Başkan Orhan Nasuhoğlu, Simav-bursa Yolu İçin Aradığı Desteği Uşak'ta Buldu
  Kütahya Simav Turizm Kültür ve Kalkınma Derneği Başkanı Orhan Nasuhoğlu , Bursa ile Simav ' ı bir saat yakınlaştıracak Kervan Yoluna destek için Uşak ' a gitti . AK Parti Uşak İl Başkanı Hasan Hilmi Alper ile görüşen Nasuhoğlu aradığı siyasi desteği alınca Simav ' a mutlu döndü . Simav Turizm Kültür ve Kalkınma Derneği Başkanı Orhan Nasuhoğlu ' nun AK Parti Uşak İl Başkanı Hasan Hilmi Alper ile görüşmesinde Uşak ' ta özel bir hastanede görevli Simavlı Bevliye Uzmanı Kemal Sarıteke ' de hazır bulundu . Taraflar görüşmede Bursa ile Simav ' ı bir saat yakınlaştıracak Kervan Yolu Projesinin tekstil kenti Uşak ' ın Bursa ile ulaşım ve sosyo ekonomik yakınlaşmasında önemli yararlar sağlayacağı görüşünde birleşti .
Uşak ' ın ekonomik , sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlayacağına inandığı Kervan Yolu Projesine siyasi destek vereceklerini ifade eden AK Parti Uşak İl Başkanı Hasan Hilmi Alper , desteği artırmak için partisinin Bursa ve Kütahya il teşkilatının yanı sıra milletvekilleriyle de bir araya gelerek Simav Turizm Kültür ve Kalkınma Derneğince hazırlanacak fizibiliteyi Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan ' a bizzat sunabileceğini kaydetti .