Beden Eğitimi Spor Ve İzcilik Modülü Tanıtım Semineri Silifke'de Başladı

Milli Eğitimi Bakanlığı Okuliçi Beden Eğitimi Spor ve İzcilik Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen 719 Nolu Beden Eğitimi Spor ve izcilik Modülü Tanıtım Semineri Mersin'in Silifke İlçesine bağlı Atayurt Beldesinde başladı

Beden Eğitimi Spor Ve İzcilik Modülü Tanıtım Semineri Silifke'de Başladı
Milli Eğitimi Bakanlığı Okuliçi Beden Eğitimi Spor ve İzcilik Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen 719 Nolu Beden Eğitimi Spor ve izcilik Modülü Tanıtım Semineri Mersin'in Silifke İlçesine bağlı Atayurt Beldesinde başladı.
23 Nisan Spor ve İzcilik Tesisinde yapılan seminere Okul İçi Beden Eğitimi Spor ve İzcilik Daire Başkanı İsmail Toksöz, Tesis ve Yatırımlar Şube Müdürü Yaşar Ölçer, Öğrenci Kampları Şube Müdürü Yusuf Kılınç, İçlilik Şube Müdürü Murat Yavuz, Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Eğitim Görevlisi Mehmet Şenligil, Silifke Milli Eğitim Müdürü Kazım Alp Alkan, Türkiye'nin 81 ilinden gelen tesis müdürleri, il izci kurulu başkanları ve eğitim görevlilerinden oluşan 220 kişilik grup katıldı.
15-17 Nisan 2010 Tarihleri arasında yapılacak olan seminerinin açılış töreni saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.
Açılış konuşmasını Tesis Müdürü Zeynettin Yılmaz yaptı. Yılmaz, tesisin imkanları ve verilen hizmetler hakkında bilgi verirken, sunulan hizmetin kaliteli hizmet anlayışı içinde yapıldığını belirtirken, tesiste kalacakları süre boyunca en iyi şekilde ağırlanacaklarını kaydetti.