Manisa Belediyespor Futbolcularına Başkan Ergün'den Uğurlama

Manisa Belediyespor U-17 futbol takımı, Uşak'ta düzenlenecek olan bölge şampiyonasına katılmak üzere, karayoluyla Uşak'a gitti. Futbol takımını Belediye önünden Belediye Başkanı Cengiz Ergün uğurladı.

Manisa Belediyespor Futbolcularına Başkan Ergün'den Uğurlama
Belediye binası önünde gerçekleştirilen uğurlama törenine Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Başkan Yardımcıları Mesut Bayram Laçalar, Azmi Açıkdil, Nursel Ustamehmetoğlu, danışman Alpaslan Ustamehmetoğlu, Manisa Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Elmalı, kulüp yönetimi, teknik kadrosu ve futbolcuları katıldı. U-17 futbol takımı oyuncularının ve teknik heyetinin tek tek elini sıkan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Uşak'ta düzenlenecek olan bölge turnuvasında Manisa Belediyespor'un başarı yakalayacağına inandığını ifade etti. Burada futbolculara yönelik bir konuşma yapan Başkan Ergün, futbolun bir akıl ve ayak oyunu olduğuna dikkat çekerek, futbolcunun asli görevinin bu iki unsuru iyi kullanmak olduğunu vurguladı. Futbolcuların iyi konsantre olması durumunda tüm turnuvalardan başarıyla çıkabilecek bir güçte olduğunu belirten Başkan Ergün, "Maçın 90 dakikası boyunca skor ne olursa olsun, azminiz hep aynı olsun. Olumsuz herhangi bir olay, kafanızı bulandırmasın. Sizler geleceğin yıldız futbolcuları olma yolundasınız. Bu yolda acı, tatlı, iyi ve kötü birçok olay mutlak surette karşınıza çıkacaktır. Bunların sizi yıldırmasına izin vermeyin. Uşak'ta düzenlenecek olan bölgelerarası grup birinciliği müsabakalarında elinizden gelenin en iyisini yapacağınıza inanıyorum. Allah yolunuzu açık etsin" diye konuştu.
Manisa Belediyespor teknik heyetiyle bir süre sohbet eden Başkan Ergün, turnuva hakkında ayrıntılı bilgi aldı. Bölgelerarası grup birinciliği şeklinde gerçekleştirilecek olan turnuvada derece yapan takımların, Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazanacağı belirtildi. Uğurlama töreninin ardından Manisa Belediyespor U-17 takımı, karayoluyla Uşak'a hareket etti.