Kuşadası Ticaret Odası Yönetiminden Vali Ve İl Emniyet Müdürü'ne Ziyaret

Kuşadası Ticaret Odası yönetimi, Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş ve Aydın İl Emniyet Müdürü Tacettin Kurt'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyaretlere Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan, Başkan Yardımcıları Nejad Özalp ve Mahmut Öztaş, Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Boranalp, Tolga Erdem, Sefa Zengin, A.Mustafa Oğuzkaan ve Namık Kemal Dalyan katıldı. Ticaret Odası heyeti, Vali Coş'u ziyaretlerinde, Kuşadası'nın ve bölgenin sorunları ile yapılan yatırımlar hakkında görüş alışverişinde bulundu.
Ticaret Odası heyetinin Aydın İl Emniyet Müdürlüğü'ne yaptığı ziyarette de önemli görüşmeler gerçekleşti. Ziyarette turizm sezonunun başlamasıyla bölgede alınacak olan güvenlik önlemleri hakkında Aydın İl Emniyet Müdürü Tacettin Kurt'tan bilgi alındı. Sezonun özellikle Kuşadası açısından sorunsuz bir şekilde geçmesi için ellerinden geleni yaptıklarını belirten Kurt, "Aydın'dan Kuşadası'na sezon içerisinde yaptığımız takviye ekiplerle Kuşadası'nı ziyaret eden yabancıların ve vatandaşlarımızın tatilini en
güzel biçimde geçirmeleri için çalışıyoruz" dedi.