Kazada Ölen İki Arkadaşın Cenazeleri Toprağa Verildi

İzmir'in Ödemiş ilçesinde motosikletleri ile çıktıkları gezide meydana gelen kazada hayatını kaybeden iki arkadaşın cenazeleri, son yolculuklarına da birlikte uğurlandı.

Ödemiş'te motosikletleri ile gezmeye çıkan Emin Atalay Ataman (28) ile arkadaşı Mustafa Özkul (28), meydana gelen trafik kazasında hayatlarını kaybetmişti. Gençlerin Ödemiş Büyük Camii'nde düzenlenen cenaze törenine AK Parti İzmir İl Başkanı Ömür Kabak, Ödemiş Kaymakamı Abdurrahman Koçooğlu, eski Milletvekili Mehmet Özkan, Ödemiş Vergi Dairesi Müdürü Hamza Cihaner, Ödemiş Bölge Trafik Amiri Erdal Minnet, Ödemiş eski Belediye Başkanı A. Mahmut Badem, Bademli Belediye Başkanı Selahaddin Kundak, İl Genel
Meclis Üyeleri, AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Ali Hadim ve kazada ölen iki arkadaşın yakınları katıldı. Ödemiş'in tanınmış sarraflarından olan ve oğlunun acı haberini Fethiye'de alan eski İl Genel Meclis Üyesi Sadi Ataman'ın törende ayakta durmakta güçlük çektiği gözlendi. Acılı baba, oğlunun tabutunun önünde gözyaşı döktü.
İki arkadaşın cenaze namazını kıldıran İlçe Müftüsü Hasan Ersöz, "İki sevgili gencimizi kaybetmenin büyük bir üzüntüsünü hep birlikte yaşıyoruz. Dileğimiz böyle acılı olayların bir daha hiç yaşanmamasıdır. Her iki aileye büyük başsağlığı temenni ediyorum" dedi.
Kılınan cenaze namazının ardından gençlerin cenazeleri toprağa verildi.