Ak Parti'den Şehit Ailelerine Ziyaret

AK Parti İl Başkanı Abdurrahim Arslan, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şubesi'nin ziyaret ederek Başkan Ümit Taydaş'ı çalışmalarıyla ilgili olarak tebrik etti.

Ak Parti'den Şehit Ailelerine Ziyaret
Ziyarete AK Parti İl Başkanı Abdurrahim Arslan'ın yanı sıra İl Başkan Yardımcıları Engin Yüksel ve Meltem Tandelen, Merkez İlçe Başkanı İsmail Önal ve Kadın Kolları Başkanı Müzeyyen Yoğurtçu'da katıldı. AK Parti İl Başkanı Abdurrahim Arslan, derneğe her zaman destek verdiklerini ve desteğin her zaman süreceğini ifade ederek, bu ziyaretin talep ve isteklerini dinlemek amacında olduğuna işaret etti. Arslan, " Çıkardığınız dergi başta olmak üzere çalışmalarınız ve dayanışmanız çok güzel. Bizlerin yapması gereken her ne olursa severek ve gönülden yapacağımızı bilmenizi isteriz. Sizler bu ülkenin bayrağının dalgalanması, vatanın bölünmez bütünlüğü, birliğimiz ve beraberliğimiz için canlarınızı verdiniz. Bedenlerinizden bir parçayı bu vatan için feda ettiniz. Bizler sizin kıymetinizi iyi biliyoruz ve bilmeye devam edeceğiz. Bir annenin bir evladını şehit vermemesi için, bir şehit ailesi ve bir gazinin derneğinize üye olmaması için azami derecede gayret gösteriyoruz. Göstermeye de devam edeceğiz. Annelerin yüreklerinin yanmaması için el birliği ile bu ülkeye sahip çıkacağız." diye konuştu.
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şubesi Başkanı Ümit Taydaş ise ziyaretten memnun olduğunu dile getirerek teşekkür etti. Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı ve Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan'ın desteklerinin her zaman olduğunu belirten Başkan Taydaş, dönemin Belediye Başkanı Bülent Kar'ın derneğe tahsis ettiği dernek binasının kendileri için büyük rahatlık olduğunu da sözlerine ekleyerek, derneğin çalışmalarında önemli bir katkı olduğunu söyledi.