Patates Üreticileri Birliği Genel Kurulu Yapıldı

Erzurum'un Pasinler ilçesinde Patates Üreticileri Birliği Genel kurul toplantısı yapıldı

Patates Üreticileri Birliği Genel Kurulu Yapıldı
Erzurum'un Pasinler ilçesinde Patates Üreticileri Birliği Genel kurul toplantısı yapıldı. Pasinler Halk Eğitim Merkezi çok amaçlı salonunda yapılan genel kurulda Hasbi Dursun birlik başkanlığına seçildi.
Erzurum'un Pasinler ilçesinde Ocak ayında kurulan Patates Üreticileri Birliği ilk genel kurul toplantısını yaptı. 54 delegenin oy kullandığı birlik seçinde geçici başkan olan Hasbi Dursun tek liste seçime girerek başkan seçildi.
Patates Üreticileri Birliği genel kuruluna İlçe Kaymakamı Zekai Erdem ve Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu ve birlik üyesi üreticiler katıldı.
İlçe Kaymakamı Zekai Erdem, genel kurulda yaptığı konuşmada birliğin önemine değinerek, birlik sayesinde üretilecek patatesi daha güzel koşullarda ve değerinde satışa sunabileceklerini söyledi.
Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu ise "Pasinler çiftçimizin sıkıntılarını giderecek olan bu birlikle çiftçinin alın terini, emeğinin karşılığını hakkıyla almasını sağlayacağız" dedi.
Birlik başkanlığına seçilen Hasbi Dursun ise Pasinlerli çiftçilerin çalışıp, emeklerinin karşılığını bulmalarını sağlayacaklarını ifade etti.