66 Yaşındaki Adam Denizde Boğularak Öldü

Sarıyer'de yaşlı bir adam, gece yarısı girdiği denizde boğularak hayatını kaybetti

Sarıyer'de yaşlı bir adam, gece yarısı girdiği denizde boğularak hayatını kaybetti. Yakınlarının sabah saatlerinde emniyete başvurarak kayıp ihbarında bulunduğu ortaya çıkarken, Mehmet Üner'in gece yarısı köpeğini kurtarmak için denize girdiği öne sürüldü.
Alınan bilgiye göre; Kireçburnu Sahili'nde gece saat 02.00 sıralarında bir erkeğin denizde çırpındığını gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. İhbar üzerine harekete geçen sahil güvenlik ekiplerinin denizde yaptıkları çalışma sonucunda şahsın boğularak hayatını kaybettiği belirlendi. Denizden çıkarılan cesedin, 66 yaşındaki Mehmet Üner'e ait olduğu öğrenildi.
Üner'in, adının 'Dost' olduğu öğrenilen köpeğini gezdirmeye çıktığı fakat suya atlayan köpeği kurtarmak isterken boğularak öldüğü öne sürüldü. Ceset, polisin incelemelerinin ardından Sarıyer Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.
Olayı duyarak sahile koşan Üner'in yakınları, sinir krizleri geçirerek gözyaşı döktü. Yakınlarının, Üner için sabah saatlerinde emniyete kayıp başvurusunda bulunduğu ortaya çıktı. Yakınları, aynı köpeğin daha önce de iki kez denize düştüğünü ve Üner'in de her seferinde köpeğini kurtarmak için suya atladığını belirtirken, polis olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.