Belediye Başkanı Süslü'den Amatör Spor'a Destek

Nevşehir 2. Amatör Kümede sezonun ilk maçına hazırlanan Hisar Spor Kulübü sporcu ve yöneticileri Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü tarafından verilen akşam yemeğinde moral tazelediler.

Akşam yemeğine Belediye Başkanı Süslü, Hisar Spor Kulübü Başkanı Ahmet Taygurt, belediye meclis üyeleri ve Hisar Spor Kulübü'nün bazı yöneticileri katıldı. Futbolcu ve yöneticileri bu güne kadar elde ettikleri başarılar için kutlayan Başkan Süslü kulübün sorunlarını yakından bildiğini, gücü oranında kendilerine destek olmaya çalıştığını belirterek "sizler Uçhisar'ı temsil ediyorsunuz. Sporcularımızın kendilerine yakışır bir biçimde ahlaklı, kötü alışkanlıklardan uzak duran insanlar olmalarını diliyorum. Önümüzdeki dönemde sizlere daha fazla destek olmaya çalışacağız. Kardeşlik, dostluk ve centilmenlik içinde geçecek bir sezon ve başarılar diliyorum" dedi.
Belediye Başkanı Süslü'nün dileklerine katıldığını vurgulayan Hisar Spor Kulübü Başkanı Ahmet Taygurt "Belediye Başkanımız ve aynı zamanda kulübümüzün eski sporcusu Osman Süslü'ye ve tüm belediye yöneticilerine desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Belediye Başkanımızın her zaman yanındayız, yanında olacağız. Beldemizi en iyi şekilde temsil etmek için elimizden geleni yaptık, yapıyoruz. 4 Nisan pazar günü Fatih Stadı'nda saat 15:00'te Göre Spor ile oynanacak maçın sonucu ne olursa olsun mücadelemize devam edecek, beldenin pırıl pırıl gençlerine kucak açıp, onlarla başarıya koşmaya devam edeceğiz" diyerek herkesi kulübe destek olmaya çağırdı.