Tarsus Kaymakamlığından Tekerlekli Sandalye Yardımı

Mersin'in Tarsus İlçe Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından, ilçeye bağlı Atalar Beldesinde yaşayan iki ihtiyaç sahibine tekerlekli sandalye verildi.

Tarsus Kaymakamlığından Tekerlekli Sandalye Yardımı
Vakıf yetkilileri ile birlikte Atalar Beldesine giden Tarsus Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, 8 yaşındayken çocuk felci geçiren ve yürüyemez durumda olan Nurcan Vadi (54) ve gut hastalığı nedeniyle iki ayağı kesilen Necati Gür'e (72) tekerlekli sandalye verdi.
Atalar Belediye Başkanı İsa Yıldız'nda hazır bulunduğu tekerlekli sandalye teslim töreninde konuşan Tarsus Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, "Devletimizin imkanlarını halkımıza hizmet olarak sunuyoruz. Özelikle tekerlekli sandalye ve elektrikli tekerlekli sandalye konusunda gelen tüm talepleri olumlu karşılamaya çalışıyoruz. Devler olarak vatandaşımızın her zaman yanındayız" dedi.
7 çocuklu ailenin kızı olan ve 8 yaşında geçirdiği çocuk felci nedeniyle 46 yıldır yürüyemeyen Nurcan Vadi ise, Tarsus Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan'a ve diğer yetkililere teşekkür etti.
Diğer ihtiyaç sahibi olan ve hastanede yatan Necati Gür'ün tekerlekli sandalyesi ise yakınlarına teslim edildi.