Sancaktaryıldız Bayan Basketbol Takımı Şampiyonaya Hazır

Sancaktarspor Yıldız Bayan Basketbol Takımı, Bölge Şampiyonasına katılmak üzere Şanlıurfa'ya hareket etti.

Bölge Şampiyonası'nda Malatya'yı temsil edecek olan Sancaktarspor Yıldız Bayan Basketbol Takımı, hareket öncesinde son çalışmasını yaparak, hazırlıklarını tamamladı.
Hazırlıklarla ilgili bilgiler veren takım antrenörü Bayram Acar, bölge şampiyonu olarak Malatya'ya dönmek istediklerini söyledi. Acar, hazırlıkların iyi geçtiğini ifade ederek, "Lig bittiğinden bu yana salonda bulduğumuz her boşluğu değerlendirerek, takımımızı şampiyonaya hazırladık. Şanlıurfa'ya gideceğiz. Grupta zorlu takımlarla mücadele edeceğiz. Elimizden geleni yaparak, bölge şampiyonu olup, Malatya'ya dönmek istiyoruz" dedi.
Acar, maçların zorlu geçeceğini kaydederek, "Kolay maç olmaz. Rakiplerimiz iyi takımlar. Takım motivasyonu ve bayan basketbolda psikoloji çok önemlidir. Bu anlamda elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.
Amatör takımların maddi sıkıntıları olduğuna da dikkat çeken Acar, kendilerine yardımda bulunan kurum ve iş adamlarına teşekkür etti.
Takım 2. kaptanı Sevil Yalınkılıç ise, şampiyonadan başarıyla dönmek istediklerini belirterek, "Şanlıurfa'da Malatya'yı en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Zorlu rakipler bizleri bekliyor. Rakiplerimizi yenerek, Anadolu Şampiyonası'na gitmek istiyoruz" şeklinde konuştu.