Manga'nın Eurovision'daki İsviçre'li rakibi belli oldu

Manga Eurovision şarkı yarışmasında Türkiye'yi 'We could be the same' şarkısı ile temsil edecek. Peki 2010 Eurovision şarkı yarışmasında iddialı olan Manga'nın rakipleri kimler olacak? Manga'nın Eurovision yarışmasındaki rakipleri ne kadar başarılı olabilir? Eurovision'a katılacak ülkelerden İsviçre de adayını ve şarkısını açıkladı.

Manga'nın Eurovision'daki İsviçre'li  rakibi belli oldu
İsviçre’yi Eurovision şarkı yarışmasında İsviçre’yi Michael von der Heide şarkısı Il pleut de l'or ile temsil edecek. Türkçe ismi “Altın yağıyor” anlamına gelen şarkı Manga’nın güçlü rakiplerinden biri gösteriliyor.

İsviçre Eurovision Şarkı Yarışması başladığından beri 1995,1999,2001 ve 2003 yılları hariç bütün yıllar katılmıştır.İsviçre 1956 yılında yani yarışmanın başladığı ilk yılda ev sahipliği yapmıştır ve Lys Assia sözylediği'Refrain' adlı şarkıyla yarışma tarihinin ilk birinciliğini ve İsviçre'nin ilk birinciliğini kazanmıştır. Céline Dion "Ne partez pas sans moi"adlı şarkıyı söylediği 1988 yılında İsviçre’yi ikinci defa birinciliğe taşımıştır.1993 yılında Annie Cotton yarışmayı üçüncü olarak tamamlamıştır. Vanilla Ninja grubu İsviçre adına yarışmış ve yarışma sonunda sekizinci olmuştur.

maNga ile ilgili tüm haber ve videolara ulaşmak için tıklayınız

Manga'nın Eurovision şarkısı için tıklayınız