Ak Parti Trabzon İl Yönetimi'nden Ktü Rektörü Özen'e Ziyaret

AK Parti Trabzon İl Yönetimi Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özen'i makamında ziyaret etti.

Ak Parti Trabzon İl Yönetimi'nden Ktü Rektörü Özen'e Ziyaret
Ziyarette konuşan AK Parti İl Başkanı Adnan Günnar, Karadeniz Üniversitesi'nin Türkiye'nin en köklü üniversitelerinden biri olduğunu ifade ederek "Karedeniz Teknik Üniversitesi sadece bilimsel anlamda değil, hem sosyal hem kültürel hatta hem de ticari manada şehrimizin vazgeçilmez en önemli kurumudur. Bizler de halk adına siyaset yapan kişiler olarak üniversitemize katkı noktasında ne yapabileceğimiz her ne varsa daima siz değerli hocalarımızın yanındayız. KTÜ sadece Trabzon'a değil Türkiye'ye mal olmuş bir üniversitedir" dedi.
Rektör İbrahim Özen ise AK Parti Trabzon yeni il yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek AK Parti İl Yönetimi'ne başarılar diledi.
Özen, KTÜ'nün 43 bin öğrencisi bulunduğunu hatırlatarak "15. fakültemiz de kuruldu, ilahiyat fakültemiz YÖK'ten onay aldı. Yakın bir zamanda Siyasal Bilgiler Fakültesi'nin kurulmasını arzu ediyoruz. KTÜ Avrupa Üniversiteler Birliği'nden son iki yılda diploma etiketi alan bir üniversitesidir" şeklinde konuştu.