Akçakale Emniyet Müdürü Topçu, Basın Mensupları İle Bir Araya Geldi

Şanlıurfa'nın Akçakale İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Topçu, ilçede görev yapan ulusal ve yerel medya temsilcileri ile bir araya geldi.

Emniyet Müdürü Mehmet Topçu'nun makam odasında gerçekleşen toplantıda, basın mensuplarıyla son günlerde gelişen olaylarla ilgili bilgi alış verişinde bulunuldu. Akçakale'de polisin olay yerlerine hızlı ve zamanında ulaşmak için çok çaba sarf ettiğini belirten Emniyet Müdürü Mehmet Topçu, "Emniyet mensupları olarak bütün arkadaşlarımız özveri içerisinde çalıştıklarına eminim. Ancak her yapıda olduğu gibi bizde de iki görevli fuhuş operasyonunda "görevi kötüye kullanmak ve rüşvet almaktan" dolayı
tutuklandılar. Bu olaya hem seviniyor hemde üzülüyorum. Sevincim içimizdeki eksilerin bertaraf edilmesi, üzüntüm ise böylesine şerefli bir mesleği yaralama durumudur. Ancak her yapı kendi içindeki yanlışları ve kırıkları temizlemelidir. Diğer bir konu trafikteki arkadaşların kaza ve olay yerine çabuk intikal etmeleri için bir adet motorize araç alınacaktır. Bu araçla arkadaşlar trafiğe daha rahat müdahale edebileceklerdir. Akçakale sınır kapısından geçiş yapan kamyonlarla ilgili çok sorun yaşıyorduk.
Belediye Tır garajının hizmete geçmesi ile birlikte gümrük çevre yolunda rahatlama gerçekleşti. Ayrıca geçtiğimiz günlerde ilçemizde çalışan taksilerin durak talebi olmuştu. Belediyenin yer tahsisinden sonra taksilerimize taksi durağı yapılacaktır. Bundan böyle sizlerle daha sağlıklı olarak bilgi alış verişinde bulunmak için ayda bir toplantı gerçekleştireceğiz" dedi.